Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πήρε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα ο Πανιώνιος

Πήρε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα ο Πανιώνιος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.08.2012 | 13:07
Πρώτη δημοσίευση: 24.08.2012 | 13:07

Η Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ κατάφερε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πανιώνιος ενημέρωσε τον κόσμο ότι κατάφερε να πάρει ασφαλιστική και φορολογικήγ ενημερότητα. Στην ίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και ξεκαθαρίζει ότι όλα τα μέλη θα παραιτηθούν και θα τον στηρίξουν σε περίπτωση που θελήσει να επιστρέψει.

Η ανακοίνωση:


"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αισθανόμαστε πλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό για την υπομονή που έχουν επιδείξει όλους αυτούς τους μήνες.

Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους οπαδούς της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και όλους τους επώνυμους Πανιώνιους που στήριξαν σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα τις προσπάθειές μας.

Παράλληλα και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος ειρωνείας, ευχαριστούμε και τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, για τη διάθεση που επέδειξε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά που δυστυχώς, λόγω ενός εντελώς τυχαίου γεγονότος δεν κατέστη τελικά δυνατόν να προσφέρει την βοήθειά του. Είμαστε όμως σίγουροι, πως στο μέλλον θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας διαπιστώνοντας και ο ίδιος πως οι προθέσεις είναι για το καλό και μόνο του συλλόγου. Αλλωστε, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες και δεν θέλουμε να γίνουμε.

Είναι δε αυτονόητο πως θα υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας, αλλά και θα έχει την πλήρη στήριξή μας, εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Σε κάθε περίπτωση τον περιμένουμε τη Δευτέρα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τον Αρη.

Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο μας, για να στηρίξουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά της, για την κατάκτηση της νίκης σε ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί την απαρχή μίας δύσκολης χρονιάς."

Προσωρινά δελτία για ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΟΦΗ


Απάντηση Ελευθερόπουλου σε Αλαφούζο - “Ο παλιμπαιδισμός στο Twitter γίνεται ενοχλητικός”!


Η απάντηση του Τσακίρη στον Πανιώνιο   Διαδώστε αυτό το άρθρο