Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήρε…εκδίκηση με ματσάρα – Η Τσέλσι απέκλεισε την Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Πήρε…εκδίκηση με ματσάρα – Η Τσέλσι απέκλεισε την Γιουνάιτεντ (VIDEO)

Λίγες μέρες μετά τη νίκη της Μάντσεστερ στην έδρα της Τσέλσι για το πρωτάθλημα, οι “μπλε” πήραν το αίμα τους πίσω επικρατώντας των “κόκκινων διαβόλων” με 5-4 στην παράταση και προκρίθηκαν στους “8” του Λιγκ Καπ. Αποκλείστηκαν Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” προηγήθηκαν με τον Γκιγκς στο 22ο λεπτό, ενώ οι “μπλε” απάντησαν στο 31′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νταβίντ Λουίζ (το οποίο ήταν). Οι φιλοξενούμενοι, όμως, πήραν ξανά το προβάδισμα μετά από λάθος της Τσέλσι και γκολ του Ερνάντες (έξι κόντρα στην Τσέλσι) στο 43′.

Το ίδιο χορταστικό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο. Η Τσέλσι μπήκε δυνατά με σκοπό να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 52′ με τον Κέιχιλ. Για τρίτη φορά, όμως, η ομάδα του Φέργκιουσον πήρε το προβάδισμα. αυτή τη φορά με γκολ του Νάνι στο 59′. Η Τσέλσι, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με εύστοχο πέναλτι του Αζάρ λίγο πριν το τέλος, έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όπου στο 97′ η Τσέλσι πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα με το τέρμα του Στάριτζ. Και μη νομίζετε ότι τελειώσαμε εδώ. Στο 116′ ο Ραμίρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-3 και στις καθυστερήσεις της παράτασης ο Γκιγκς από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 5-4 που έδωσε στην Τσέλσι το εισιτήριο για την οκτάδα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Τσέλσι-Μάνστεστερ Γ. 5-4

(31′ πεν. Νταβίντ Λουίζ., 52′ Κέιχιλ, 90′ Αζάρ πεν., 97′ Στάριτζ, 116′ Ραμίρες – 22′, 120′ πεν. Γκιγκς, 43′ Ερνάντες, 59′ Νάνι)

Νόριτς-Τότεναμ 2-1

84′ Βερτόγκεν αυτ., 86′ Τζάκσον – 66′ Μπέιλ

Λίβερπουλ-Σουόνσι 1-3

(77′ Σουάρες – 34′ Τσίκο, 72′ Ντάιερ, 90′ Γκουζμάν)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε