Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήρε εξιτήριο απ΄ το νοσοκομείο ο Μουάμπα

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο “London Chest Hospital”, ο Φαμπρίς Μουάμπα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του, εκεί όπου θα παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς.

Να θυμίσουμε πως πριν από ένα μήνα (17/3) ο 23χρονος μέσος υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο πριν την ανάπαυλα του αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Τότεναμ και της Μπόλτον και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του “Γουάι Χαρτ Λέιν”.

Μετά την παρέμβαση των γιατρών, ο παίκτης της Μπόλτον διακομίστηκε στο νοσοκομείο, περνώντας αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας (η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα).

Ο Μουάμπα έλαβε την Δευτέρα του Πάσχα εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του, από όπου φυσικά θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς.

“Οπως είναι λογικό είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω κάθε εργαζόμενο του νοσοκομείου που συμμετείχε με οποιοδήποτε τρόπο στη φροντίδα μου όλο αυτό το διάστημα”, τόνισε αρχικά ο 23χρονος μέσος.

Και πρόσθεσε, αναφερόμενους στους γιατρούς του (Δρ. Αντριου Ντίνερ και Δρ Σαμ Μόχιντιν) με τους οποίους φωτογτραφήθηκε: “Η αφοσίωσή τους, ο επαγγελματισμός τους και οι γνώσεις τους είναι εξαιρετικές. Για πάντα θα τους οφείλω τη ζωή μου. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έστειλαν χιλιάδες μηνύματα με ευχές”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μπόλτον, Οουεν Κόιλ, τόνισε μεταξύ άλλων: “Η είδηση του εξιτηρίου του Μουάμπα από το νοσοκομείο αποτελεί θαυμάσιο νέο. Ολα τα μέλη της ομάδας είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι τώρα σημαντικό ο Φαμπρίς και η οικογένειά του να έχουν χρόνο ώστε να είναι μαζί και θα θέλαμε να ζητήσουμε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτική τους ζωή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε