Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήρε φόρα η ΑΕΚ – Δ.Σ. με… φόντο τον Μελισσανίδη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η νίκη της ΑΕΚ στην Κέρκυρα φαίνεται πως απομακρύνει και τους τελευταίους… εφιάλτες για το μέλλον της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Κρίσιμο Δ.Σ. την Δευτέρα, όπου θα συζητηθεί το πως θα μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οι πρώην και νυν μέτοχοι, με στόχο την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ.

Η Ένωση κατάφερε μέσα σε διάστημα ενός μήνα και με πορεία… πρωταθλητισμού να αντιστρέψει πλήρως την κατάσταση που την ήθελε στη ζώνη του υποβιβασμού και να αποκτά πλέον ακόμα και το δικαίωμα στο όνειρο των play offs.

Η ΑΕΚ έχει ένα αήττητο σερί πέντε ματς με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία από τις 12 Ιανουαρίου, συγκεντρώνοντας στο διάστημα αυτό 13 βαθμούς, όσους δηλαδή δεν είχε πάρει στις πρώτες 16 αγωνιστικές.Πλέον βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς από την πεντάδα των play offs.

Βέβαια, πέρα από το αγωνιστικό, η Ένωση πρέπει να βρει ηρεμία και στο διοικητικό της κομμάτι. Μετά την τοποθέτηση που έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους “οργανωμένους”, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον «ενεργοποιήσουν», μαζί με άλλους επιφανείς φίλους της Ένωσης. Αυτό άλλωστε θα είναι και το κυρίως θέμα του Δ.Σ της Δευτέρας, στο οποίο θα υπάρξει προσπάθεια για επικοινωνία και με τον Νίκο Νοτιά, μέσω… Skype.

Διαβάστε ακόμα…

Ο Γκερέιρο διώχνει τον “εφιάλτη” – Χωρίς… ελπίδα η Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε