Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πήρε και Τουλαλάν η Μάλαγα

Η ομάδα της Ανδαλουσίας συνεχίζει να κινείται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι καθώς μετά τους Φαν Νίστελροϊ, Ματάισεν και Μονρεάλ έκανε δικό της και τον Ζέρεμι Τουλαλάν καταβάλλοντας στη Λιόν 11 εκατ. ευρώ.

Οι Άραβες ιδιοκτήτες της Μάλαγα επιμένουν να ξοδεύουν μεγάλα ποσά με την ελπίδα η ομάδα τους να καταξιωθεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η αρχή έγινε τον Γενάρη με τους Μπαπτίστα και Ντε Μικέλις οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα για να μείνει η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα της Ανδαλουσίας κινείται το ίδιο εντυπωσιακά και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο καθώς έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση 4 παικτών με τελευταίο τον διεθνή Γάλλο μέσο της Λιόν, Ζέρεμι Τουλαλάν.
 
«Η Μάλαγα ήρθε σε συμφωνία με την Ολυμπίκ Λιόν το πρωί της Παρασκευής (17/6) για τη μεταγραφή του Ζερεμί Τουλαλάν», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας.«Ο διεθνής μέσος έχει επίσης συμφωνήσει με τη Μάλαγα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τις επόμενες μέρες. Θα παρουσιαστεί επίσημα την τελευταία εβδομάδα του μήνα».
Σύμφωνα με πληροφορίες η Λιόν θα βάλει στα ταμεία της 11 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε