Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πήρε θέση η NOVA για το “μπαχαλ﨔 στη Σούπερ Λίγκα

Πήρε θέση η NOVA  για το “μπαχαλ﨔 στη Σούπερ Λίγκα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.08.2011 | 21:36
Πρώτη δημοσίευση: 27.08.2011 | 21:36

Με ανακοίνωση της, η NOVA εξηγεί τον λόγο για τον οποίο δεν έπαιρνε θέση στο θέμα της αναβολής ή μη του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει έμπρακτα να αποδεικνύει ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο και σταθερότερο υποστηρικτή του Ελληνικού Πρωταθλήματος

Η ανακοίνωση της Nova:
 
Η Nova, ως o τηλεοπτικός μεταδότης της SuperLeague, όλο αυτό το διάστημα απείχε συνειδητά από την ανταλλαγή των ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων επιχειρώντας να προστατεύσει από την πλευρά της την εικόνα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Παραμένει προσηλωμένη στον καθαρά επιχειρησιακό της ρόλο αναφορικά με την ποιοτική αναβάθμιση των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Πρωταθλήματος, του οποίου την αποκλειστική κυριότητα και ευθύνη κατέχει η διοργανώτρια αρχή SuperLeague.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση της Nova είχε τη διαβεβαίωση από τα στελέχη της SuperLeague ότι θα τηρηθεί ο προγραμματισμός για την έναρξη του Πρωταθλήματος στις 27/8, όπως έχει αποφασιστεί και ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό. Η Nova ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενημερώθηκε από τα στελέχη της SuperLeague περί απόφασης της διοργανώτριας αρχής για αναβολή της έναρξης του Πρωταθλήματος και εκ τούτου ποτέ δεν συζητήθηκαν θέματα σχετικά με συμβατικές υποχρεώσεις των δύο πλευρών.
 
Πεποίθηση της διοίκησης της Nova είναι ότι πρέπει να δώσουμε ΟΛΟΙ μαζί ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης του Ποδοσφαίρου, δίνοντας τον λόγο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές: τους παίκτες, τις ομάδες και το φίλαθλο κοινό που στην συντριπτική του πλειοψηφία επιθυμεί την έναρξη του Πρωταθλήματος.
 
Η Nova θα συνεχίσει έμπρακτα να αποδεικνύει ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο και σταθερότερο υποστηρικτή του Ελληνικού Πρωταθλήματος.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο