Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήρε τη νίκη αλλά “χάρισε” τη διαφορά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

O Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη με 84-82 επί της Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ και διατήρησε “ζωντανές” τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Με δικό του λάθος όμως στο φινάλε, ο Σαν Εμετέριο έδωσε τη δυνατότητα στους Ισπανούς να ισοφαρίσουν το +2 του πρώτου ματς, κάτι που προκαλεί… πονοκέφαλο στους Πειραιώτες!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε την ομάδα -για άλλο ένα ματς- από το χέρι του και την οδήγησε πολύ κοντά στην επόμενη φάση.

 
Μαζί του και οι Κάιλ Χάινς, Κώστας Παπανικολάου, με τον Αμερικανό να… παίρνει πάνω του την κατάσταση στα τελευταία λεπτά και να “καθαρίζει” την υπόθεση της νίκης.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν καλύψει το -2 με το οποίο είχαν ηττηθεί στην Βιτόρια αλλά ένα 5-0 από τον Σαν Εμετέριο πριν τη λήξη (το τελευταίο καλάθι μάλιστα ήταν τρίποντο στην εκπνοή και προήλθε από παιδαριώδες λάθος του Κατσίβελη) έφερε την κατάσταση σε πλήρη ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι Πειραιώτες… υστερούν
 
Δεκάλεπτα: 19-26, 46-41, 65-62, 84-82.
 
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 11, Λούκας 3, Άντιτς 8 (2), Σπανούλης 21 (2), Πελεκάνος 3 (1), Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 5 (1), Πρίντεζης 11 (1), Παπανικολάου 12, Σλούκας, Κατσίβελης 5 (1).
 

Κάχα Λαμποράλ (Ιβάνοβιτς): Ρίμπας 7 (1), Πριτζιόνι 8, Ντόρσι 4, Σαν Εμετέριο 14 (1), Γκολούμποβιτς, Ερτέλ 4, Όλεσον 9 (1), Τελέτοβιτς 32 (5), Μπιέλιτσα 4

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε