Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πήρε το ντέρμπι η Τότεναμ ξορκίζοντας “κατάρα 17 χρόνων!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Οι “πετεινοί” βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς αλλά με επική ανατροπή στο β΄ημίχρονο κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη ως φιλοξενούμενοι στο ντέρμπι του Λονδίνου από το 1993!

Μετά από 17 χρόνια, 10 ήττες και επτά ισοπαλίες στην έδρα στην Άρσεναλ, η Τότεναμ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου. Οι “κανονιέρηδες” προηγήθηκαν με τον Νασρί στο 9΄, ενώ ο Σαμάκ στο 27΄ έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Βενγκέρ όμως έδειξαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην επανάληψη κάτι που εκμεταλλεύτηκε αρχικά ο Μπέιλ μειώνοντας στο 50ο λεπτό. Ο Φαν Ντερ Φαάρτ έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 67΄και ο Καμπούλ με κεφαλιά στο 86΄ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή.

Οι συνθέσεις:
 
ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Κλισί, Κοσιελνί, Σκιλασί, Σανιά, Σονγκ, Νασρί (78’ Ροζίτσκι), Φάμπρεγκας, Ντενίλσον, Αρσάβιν (78’ Γουόλκοτ), Σαμάκ (68’ Φαν Πέρσι)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Ασού-Εκότο, Καμπούλ, Γκαλάς, Χάτον, Μπέιλ, Μόντριτς, Λένον (46’ Ντεφόε), Τζένας, Φαν Ντερ Φάαρτ (88’ Παλάσιος), Παβλιουτσένκο (74’ Κράουτς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε