Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Πιστεύει στην πρόκριση ο προπονητής της Μέταλιστ

Ο Μίρον Μάρκεβιτς δεν φοβάται την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει η Μέταλιστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και δηλώνει αισιόδοξος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναβάλλεται το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Ετοιμοπόλεμος… για τη Μέταλιστ – “Μέσα” Αβραάμ και Κάρολ

Πώς πρέπει να παίξει η Μέταλιστ για να προκριθεί;

«Στο Χάρκοβο δυστυχώς δεν ήμασταν σε θέση να απειλήσουμε τον αντίπαλο τουλάχιστον μια φορά. Με βάση αυτό, ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ο αγωνιστικός χώρος θα μας βοηθήσει να παίξουμε με το δικό μας τρόπο. Αυτό είναι κάτι θετικό για μας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός της νίκης. Τον τελευταίο καιρό χάσαμε πολλές ευκαιρίες… Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά αυτό είναι κάτι θλιβερό»

– Πιστεύετε πως μπορεί να σας επηρεάσει η ατμόσφαιρα ή η Μέταλιστ είναι τόσο έμπειρη ομάδα;

«Γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες οπαδοί είναι αρκετά θερμοί και κάνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση για την αντίπαλη ομάδα. Ωστόσο, έχουμε την εμπειρία από την Τουρκία και τα ματς με Μπεσίκτας και Γαλατά. Επίσης, αρκετοί παίκτες μας είναι Νοτιοαμερικάνοι και έχουν συνηθίσει σε καυτές έδρες. Δεν νομίζω πως θα επηρεαστούμε».

– Η Μέταλιστ είναι σε θέση να «μπερδέψει» τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του;

«Στόχος μας είναι να παίξουμε με τον τρόπο που μας αρέσει. Στόχος μας είναι μόνο η πρόκριση γι’ αυτό και πρέπει να σκοράρουμε. Την Τρίτη το βράδυ θα προπονηθούμε και την Τετάρτη θα αποφασίσουμε για την ενδεκάδα»

– Η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική σε σχέση με αυτή στο Χάρκοβο;

«Ναι, εκτός είναι ο Έντμαρ και ο Κριστάλντο, οπότε θα έχουν αλλαγές… Αυτές δεν θα τις μάθετε όμως τώρα…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε