Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πιστολέρο! – Στα προημιτελικά με ανατροπή και Μήτρογλου ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Καστίγιο σκόραρε για δεύτερο σερί ματς αλλά αυτό δεν έφτανε στον Άρη. Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (Φυτανίδης 80΄, Μήτρογλου 90΄) ο Ατρόμητος πήρε το εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου, μπροστά στα μάτια του Μασάδο και του Κόκε.

Ένα συγκλονιστικό ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιστέρι. Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο ο Άρης χτύπησε με γκολ απο τα αποδυτήρια. Ο Καστίγιο πέτυχε το δεύτερο του γκολ σε δύο ματς μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Γιαννιώτα, ωστόσο στη συνέχεια οι “κιτρινόμαυροι” οπισθοχώρησαν.

Το λάθος του Βελλίδη έδωσε την ευκαιρία στον Φυτανίδη να φέρει το ματς στα ίσα στο 80ο λεπτό. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά με τον Μήτρογλου και τον Τάτο να σηκώνουν το βάρος των επιθέσεων. Οι δύο παίκτες μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια όταν ο δεύτερος επέλεξε να τελειώσει φάση μόνος του αντί να πασάρει στον πρώτο.

Μετά από αυτό το επεισόδιο, οι δύο παίκτες συνδυάστηκαν και πάλι και ο Μήτρογλου, με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, χάρισε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους δύο παίκτες να πανηγυρίζουν αγκαλιά μία σπουδαία πρόκριση για τους Περιστεριώτες.

Να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νέρι Καστίγιο μετά από επεισόδιο που είχε με τον Σκόνδρα, ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν τόσο ο νέος τεχνικός του Άρη, Μανουέλ Μασάδο όσο και ο Σέρχιο Κόκε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε