Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πλατανιάς – ΑΕΚ, Χριστοδουλόπουλος: “Επιτακτική ανάγκη η νίκη”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο σταυροδρόμι των πλέι οφ και δεν επιθυμεί να κάνει πίσω σε καμία περίπτωση. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό γι’ αυτό και προσπερνάει το πρόσφατο παρελθόν και την ήττα της από τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Πλατανιά

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποστηρίζει με θέρμη αυτή την άποψη. Με δηλώσεις του στη Nova αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Διαβάστ τι είπε

“Κόντρα στον Παναθηναϊκό ηττηθήκαμε για πρώτη φορά απ’ τη στιγμή που ήρθε ο κ. Χιμένεθ. Έτσι μάλιστα όπως εξελίχθηκε το ματς μας αφήνει πολύ πικρή γεύση. Δεν υπάρχουν περιθώρια όμως για να κοιτάξουμε τι έγινε. Τώρα χρειαζόμαστε άμεσα μια επιτυχία, στο επόμενο ματς μια νέα επιτυχία κ.ο.κ. Έχουμε ξαναπεί ότι τους τελευταίους δύο μήνες ήμασταν πολύ καλά και δεν είχαμε βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση, άρα αυτή τη στιγμη δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για να κοιτάμε πίσω”, τόνισε ο Χριστοδουλόπουλος και συνέχισε:

“Δεν το συζητάω καν ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το είδαμε και στο ματς που παίξαμε για το κύπελλο μέσα στην έδρα του Πλατανιά, πόσο δύσκολο ήταν να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, το πάθος και τη δύναμη με την οποία έμπαιναν στις φάσεις οι παίκτες του Πλατανιά. Μπορούμε να πούμε ότι για μας, κατά κάποιο τρόπο είναι ένα ακόμα ντέρμπι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε