Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πλατανιάς αήττητος! Ματς… στο μηδέν

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Superleague, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά, έληξε ισόπαλο 0-0. Ετσι, οι Χανιώτες διατήρησαν το αήττητό τους στο φετινό πρωτάθλημα κι έφτασαν τους επτά βαθμούς. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίλα στο 89΄.

Το live.

Το ματς δεν ήταν καλό, αν και βελτιώθηκε -τουλάχιστον ο ρυθμός του- στο β’ ημίχρονο.

Μόλις δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 3ο λεπτό ο Ζάιρο έβγαλε τον Μαμπουλού μπροστά στον Σωτηρίου, ο οποίος όμως πρόλαβε να διώξει τη μπάλα. Στο 43΄ έπειτα από κόρνερ, ο Μανούσος “έπιασε” την  κεφαλιά, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε με το ένα χέρι.

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο γκολ στο 55΄ με τον Γιακουμάκη, αλλά το σουτ του βρήκε σε σώμα αμυντικού και πέρασε πάνω από το τέρμα του Περιστερίδη. Στο 62΄ ο Ναδάλες, μόνος του στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ. Η φάση εξελίχθηκε και ο Σκόνδρα έκανε νέα κεφαλιά, αλλά ο Αποστολόπουλος έδιωξε σωτήρια.

Στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς θα μπορούσε να νικήσει, αλλά ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Κούτρης (70΄ Δώνης), Ζάιρο (75΄ Βιντάλ), Σκόνδρας, Μαμπουλού, Κόντε (83΄ Φερφελής), Λίλα, Ναδάλες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (83΄ Γουνδουλάκης), Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (90+1΄ Ντιλαβέρ), Μανούσος, Μουνάφο (66΄ Στάθης), Γιακουμάκης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε