Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Πλευρά Κοστάντσο: Απ’ τον Ολυμπιακό η καλύτερη πρόταση!

Για την απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα φαίνεται πως… φουλάρουν οι “ερυθρόλευκοι”, που σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.
Σουηδικά ΜΜΕ: Η Γαλατά ετοιμάζει πρόταση για Μέλμπεργκ

Αυτό επεσήμανε ο Αριέλ Σέτεντε, συνεργάτης του Χόρχε Τσίτερσπίλερ, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του 31χρονου Αργεντινού τερματοφύλακα, με δηλώσεις του στο “Sportnetcy.com”, ενώ τόνισε πως η απόφαση του Κοστάντσο θα ληφθεί μέσα σε 15 μέρες, ενώ αποκάλυψε πως άλλες δύο ελληνικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον.

 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αριέλ Σέτεντε στο “Sportnetcy.com”:
 
“Ο Χόρχε εκπροσωπεί τον Κοστάντσο εδώ και τρεις μήνες. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Μέσα δύο εβδομάδες θα αποφασίσει. Δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει μόνο προφορικά. Το πιο πιθανό είναι ο Φράνκο να παίξει στον Ολυμπιακό. ο ίδιος ο παίκτης έχει δεχτεί 10 προτάσεις. Οι δύο είναι από Τουρκία, τρεις από Ελλάδα και κάποιες από Ισπανία και Ιταλία. Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες.
 
Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδος, θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν και αυτό είναι σημαντικό για τον Φράνκο, μετά την αποχώρηση του από την Βασιλεία. Του δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει να είναι πρωταθλητής. Τον ενδιαφέρει να γνωρίσει άλλες χώρες και άλλες κουλτούρες. Είναι σημαντικό για αυτόν.
 
Για αυτόν θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και με κάποιους άλλους εκπροσώπους. Η τελική απόφαση εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη και η καλύτερη πρόταση είναι από τον Ολυμπιακό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε