Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πλευρά Βαρδινογιάννη: Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος

Πλευρά Βαρδινογιάννη: Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.09.2011 | 20:42
Πρώτη δημοσίευση: 29.09.2011 | 20:42

Η πλευρά του Τζίγγερ απαντάει στον “Mr MIG”, πως η ευθύνη -αν το “τριφύλλι” οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο- θα ανήκει αποκλειστικά στον Βγενόπουλο

 
Ο “πόλεμος” στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο... συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
 
Στην απογευματινή επιστολή του προς τον Δημήτρη Γόντικα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πως "αν θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση είναι καθαρά δικό του θέμα και ευθύνη".
 
Ωστόσο, η αντίδραση του Τζίγγερ ήταν άμεση, καθώς όπως αναφέρει το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, την αποκλειστική ευθύνη για το αν ο Παναθηναϊκός οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου, την έχει πλέον η πλευρά Βγενόπουλου!
 
“Από εδώ και πέρα, την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος. Αυτός θα οδηγήσει στο Πρωτοδικείο τον Παναθηναϊκό και όχι ο Τζίγγερ”, τονιζόταν χαρακτηριστικά από την πλευρά του Βαρδινογιάννη.
 
Ο κ. Βαρδινογιάννης είναι αμετακίνητος στην απόφασή του να αποχωρήσει από τους πράσινους και να μην συμμετάσχει στις όποιες εξελίξεις. Όπως πρόσθεταν οι συνεργάτες του Τζίγγερ, “... ο Βαρδινογιάννης προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να διευκολύνει τις διαδικασίες, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην συγκρότηση νέου Δ.Σ. και στις αποφάσεις”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο