Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πλευρά Βαρδινογιάννη: Την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η πλευρά του Τζίγγερ απαντάει στον “Mr MIG”, πως η ευθύνη -αν το “τριφύλλι” οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο- θα ανήκει αποκλειστικά στον Βγενόπουλο
 
Ο “πόλεμος” στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο… συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
 
Στην απογευματινή επιστολή του προς τον Δημήτρη Γόντικα, ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πως “αν θέλει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο Πρωτοδικείο και την πτώχευση είναι καθαρά δικό του θέμα και ευθύνη”.
 
Ωστόσο, η αντίδραση του Τζίγγερ ήταν άμεση, καθώς όπως αναφέρει το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, την αποκλειστική ευθύνη για το αν ο Παναθηναϊκός οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου, την έχει πλέον η πλευρά Βγενόπουλου!
 
“Από εδώ και πέρα, την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος. Αυτός θα οδηγήσει στο Πρωτοδικείο τον Παναθηναϊκό και όχι ο Τζίγγερ”, τονιζόταν χαρακτηριστικά από την πλευρά του Βαρδινογιάννη.
 
Ο κ. Βαρδινογιάννης είναι αμετακίνητος στην απόφασή του να αποχωρήσει από τους πράσινους και να μην συμμετάσχει στις όποιες εξελίξεις. Όπως πρόσθεταν οι συνεργάτες του Τζίγγερ, “… ο Βαρδινογιάννης προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να διευκολύνει τις διαδικασίες, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην συγκρότηση νέου Δ.Σ. και στις αποφάσεις”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε