Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πλιάτσικας: Στην ΑΕΚ δεν έπαιζα στη θέση μου

Τα παράπονα του για το διάστημα που έπαιζε στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Βασίλης Πλιάτσικας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μέσος της Σάλκε μίλησε για την εμπειρία του στη Μπουντεσλίγκα, την ΑΕΚ και την Εθνική Ελλάδας.

Ο πρώην “άσος” της ΑΕΚ που πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του για τα χρόνια που πέρασε στην “Ένωση”, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό novaΣΠΟΡ fm 94,6.

 
“ Όσο καιρό ήμουν στην ΑΕΚ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τι αξίζω. Δεν έπαιζα στην θέση μου, δεν ήμουν ευχαριστημένος αλλά έκανα φίλους εκεί. Ο κ. Σάντος δεν με χρησιμοποιούσε σαν αμυντικό χαφ. Βέβαια, είναι καλό να αγωνίζεσαι και σε άλλες θέσεις για να αποκτάς εμπειρίες.
 
Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Φέλιξ Μάγκατ στην Σάλκε ήταν ότι πρέπει να δουλέψω πολύ. Στην Γερμανία είσαι καθαρά επαγγελματίας. Όλα στα χει λυμένα η ομάδα. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις στις προπονήσεις για να γίνεσαι καλύτερος.
 
Όσων αφορά την εθνική ομάδα, βγαίνουν πολύ δύσκολα πια οι νέοι Έλληνες παίκτες. Στην Ελλάδα αρέσει η ξενομανία, δεν εκτιμάται το ταλέντο των Ελλήνων παικτών, κάτι που γίνεται στο εξωτερικό, όπου υπάρχει μεγάλος σεβασμός για μας. Αν δοθεί σε κάποιο παιδί η ευκαιρία να φύγει θα πρέπει να το κάνει με κλειστά μάτια”, δήλωσε ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε