Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πλήγμα με Φουστέρ στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νταβίντ Φουστέρ αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα από την προπόνηση του Σαββάτου και θα λείψει τις επόμενες τρεις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή ο Κάρολ.

Μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση του Σαββάτου με πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Φουστέρ “πάγωσε” αρχικά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός μέσος χτύπησε και στην αρχή υπήρχαν φόβοι για κάταγμα, ωστόσο μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βαρύ διάστρεμμα.

Ο Φουστέρ θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Βέροια (εντός), Λεβαδειακό (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) κι ενδεχομένως Πανθρακικό (εκτός), όπως και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Καβάλα.

Από κει και πέρα ο Ρόι Κάρολ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με την Βέροια , σε αντίθεση με τον ανέτοιμο Αβραάμ Παπαδόπουλο που πάντως πήρε μέρος και στο δίτερμα, αλλά και τους Σιόβα, Αμπντούν και Ιμπαγάσα που είναι τραυματίες. 

Αναλυτικά την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Βέροια απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. 

Με το στυλό στο χέρι ο Τζεμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε