Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πλήγμα με Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τραυματισμός που αντιμετώπισε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” είναι τελικά πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά είχαν διαγνώσει οι γιατροί της ομάδας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιμπαγάσα θα χάσει τα ματς πρωταθλήματος με Ξάνθη και Άρη αλλά και την αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ. 

Αντίθετα, η κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο διεθνής μέσος είχε κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό αλλά οι εξετάσεις ήταν “καθαρές” και εκτιμάται ότι αυτές προέρχονται κυρίως από την κούραση. 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: 

Οι εξετάσεις τις οποίες έκανε τη Δευτέρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα έδειξαν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό δεξιά. Ο Αργεντινός θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει σε περίπου 4 εβδομάδες. 

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μανιάτη, τώρα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον μηρό δεξιά δεν εμπνέουν ανησυχία, αφού είναι αποτέλεσμα ελαφριάς κόπωσης. Ο Έλληνας μέσος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε