Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πληρέστατος ο φάκελος, νομιμότατη η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού”

“Πληρέστατος ο φάκελος, νομιμότατη η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού”

Όταν μιλούν οι… κύκλοι. Άνθρωποι του Ολυμπιακού πήραν θέση για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο δεν έμεινε αναπάντητο από την “πράσινη” ΠΑΕ.

Μέσω κύκλων τους, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλησαν να δείξουν την αντίθεση τους για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα “απαράδεκτη”, τονίζοντας πως ο φάκελος του “τριφυλλιού” είναι ελλιπής.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού δεν άργησε να έρθει. Μέσω κύκλων της, η “πράσινη” ΠΑΕ ζήτησε σε ήπιους τόνους, να σταματήσει η εσωστρέφεια και τόνισε ότι κατατέθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου η ομάδα να πάρει την άδεια.

Η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ είναι νομιμότατη. Ο φάκελός μας ήταν πληρέστατος και το πλάνο βιωσιμότητας βασίζεται στην χρηματοδότηση από τους οπαδούς της ομάδας, πλάνο που θεωρείται από την UEFA το πλέον ασφαλές μοντέλο. Διευκρινίζεται δε ότι δεν υπάρχει θέμα δανειοδότησης από την τράπεζα Πειραιώς. 
Οι σημερινές αποφάσεις περί αδειοδοτήσεων φωτίζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρό μας και καταδεικνύουν την ανάγκη να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. 
Τέλος, ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια, την οποία τροφοδοτούν οι συνεχείς αντεγκλήσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου”, είπαν χαρακτηριστικά από την “πράσινη” ΠΑΕ, λίγη ώρα μετά την απόφαση της ΕΠΟ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε