Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πλήρωσε και αφέθηκε ελεύθερος ο Φλωρίδης

Πλήρωσε και αφέθηκε ελεύθερος ο Φλωρίδης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.07.2011 | 13:45
Πρώτη δημοσίευση: 21.07.2011 | 13:45

Αίσιο τέλος είχε η περιπετεια του υποψήφιου αγοραστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, ο Βασίλης Φλωρίδης εξαγόρασε την ποινή του και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Βασίλης Φλωρίδης έμεινε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ και πριν λίγο, εξαγόρασε την ποινή του και έμεινε ελεύθερος.

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Παπαγιάννης μίλησε στον Sport103FM:

"Η σύλληψη του δεν έχει να κάνει με όσα διαδίδονται κακοβούλως από κάποιους ανθρώπους, αλλά με το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Επειδή δε ζούσε στην Ελλάδα δε γνώριζε για τις αποφάσεις. Ο κ. Φλωρίδης πλήρωσε την εγγυητική και έχει κλείσει το νομικό κεφάλαιο. Το μόνο που απομένει είναι κάποια διαδικαστικά για να αποφυλακιστεί.

Έχω και δήλωση του στην οποία αναφέρει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει στις επόμενες κινήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η σύλληψη του, έγινε καθαρά για την αντιπαλότητα του με την πρώην γυναίκα του, ενώ αν γνώριζε για αυτές τις αποφάσεις θα τις είχε εξαγοράσει.

Το πρόβλημα είναι ποιος ενημέρωσε την Αστυνομία για την απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του για το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Οι αποφάσεις δεν είχαν κοινοποιηθεί στην Αττική που έχει δηλωμένη κατοικία ο κ. Φλωρίδης, αλλά ούτε και οι δικηγόροι του γνώριζαν κάτι."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο