Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Πληρώστε μας αλλιώς δεν πάμε στο ξενοδοχείο ενόψει Παναθηναϊκού”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η υπομονή των παικτών της ΑΕΚ εξαντλείται και αυτό φάνηκε από τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία τους με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Κοντοές και Αραμπατζής βρέθηκαν στο γραφείο του προέδρου της ΑΕΚ και του ξεκαθάρισαν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Αν και αντιλαμβάνονται τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας τόνισαν ότι πολλοί συμπαίκτες τους δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες και γι’ αυτό απαιτούν άμεση λύση.

Μεταξύ των προτάσεων τους ήταν και η περικοπή των εξόδων της ΠΑΕ για το ξενοδοχείο. Είπαν μάλιστα ότι δεν σκοπεύουν να διανυκτερεύσουν ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και το ίδιο θα κάνουν σε όλα τα εντός έδρας ματς, με σκοπό τα χρήματα να δοθούν στους παίκτες.

“Υπάρχουν συμπαίκτες μας που δεν μπορούν να ζήσουν. Δεν έχουν βενζίνη να έρθουν στα Σπάτα για προπόνηση. Δεν μπορούν να πληρώσουν τις βασικές τους υποχρεώσεις και από τη διοίκηση ακούν όλο δικαιολογίες και υποσχέσεις. Ξέρουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια, αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει να βρείτε μια λύση και για μας.

 Τα λεφτά που πρόκειται να δώσετε για να πληρώσετε το ξενοδοχείο το Σάββατο, πριν το ματς της Κυριακής να τα δώσετε στους συμπαίκτες μας που τα έχουν ανάγκη. Είναι προτιμότερο από το να τα δώσετε στο ξενοδοχείο. Και όχι μόνο αυτή τη φορά. Σε όλα τα επόμενα εντός έδρας ματς. Επίσης, εκτός από αυτό μάθαμε ότι βάζετε 5 ευρώ πιο ακριβά το εισιτήριο για να δοθούν τα χρήματα στην ερασιτεχνική. Γιατί δεν το κάνατε ποτέ αυτό για εμάς; Εμείς δεν είμαστε εργαζόμενοι στην εταιρία;”

Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει κι άλλη συνάντηση μεταξύ των παικτών και του Ανδρέα Δηητρέλου.

Συνέλαβαν οπαδούς της ΑΕΚ – Έκαναν…πλιάτσικο σε μπουτίκ της Μαρσέιγ

Στην τελική ευθεία για το deal με Χάρις – Βιντιάδη

“Πάνοπλη” στο ντέρμπι η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε