Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλησιάζει στη Στουτγκάρδη ο Μπουμσόνγκ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Τα ευχάριστα νέα από τρία ανοιχτά μέτωπα περιμένουν στον Παναθηναϊκό. Οι περιπτώσεις Μπουμσόνγκ, Πλεσί και Σιμάο εκκρεμούν και μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζουν οι “πράσινοι” αν οι τρεις παίκτες θα ανήκουν στο δυναμικό τους και την επόμενη περίοδο.

Αποθεώνει Φερέιρα ο Ζεκά – “Είναι δάσκαλος και θα με βοηθήσει”

Αμφίβολος ο Κουίνσι

Η περίπτωση του Γάλλου είναι η πιο κρίσιμη, αφού το βαρύ του συμβόλαιο μοιαζει δυσβάσταχτο για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού αυτήν την περίοδο.

Το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ έχει ατονίσει αλλά η Στουργκάρδη μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του παίκτη. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άμυνα ο Γερμανικός σύλλογος, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την παόκτηση ενός στόπερ και αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μπουμσόνγκ.

Από εκεί και πέρα, ο ο Νταμιέν Πλεσί θα δοκιμαστεί μέχρι την Πέμπτη στην Λέστερ και αν πείσει τον Έρικσον θα παραχωρηθεί με το μορδή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό στον Αγγλικό σύλλογο.

Τέλος περιμένουν από την Καρπάτι Λιβ νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Σιμάο, η οποία αν πλησιάσει στο 1 εκ. ευρώ τότε ο παίκτης θα πουληθεί μιας και το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε