Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για αποχώρηση Κοντρέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ξένου Τύπου, ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ εμφανίζεται διατεθειμένος να… χαρίσει τα οφειλόμενα που του χρωστάει ο “δικέφαλος του Βορρά”, προκειμένου να μεταγραφεί στην Κόλο Κόλο.
Η εφημερίδα “El Mercurio” δίνει την Πέμπτη λεπτομέρειες για την επικείμενη μεταγραφή του Κοντρέρας στην Κόλο Κόλο.
 
Στο πλήρες ρεπορτάζ αναφέρει ότι οφείλονται μισθοί τεσσάρων μηνών στον Χιλιανό, τους οποίους, όμως, είναι πρόθυμος να χαρίσει.
 
Στο δημοσίευμα τονίζεται ακόμη ότι η Κόλο Κόλο διέρχεται αγωνιστική κρίση και θέλει να κάνει κινήσεις για να την ξεπεράσει. Μια από αυτές είναι η απόκτηση του Κοντρέρας, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως την Τετάρτη έγινε συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της Κόλο Κόλο, Χάιμε Πιζάρο, και του στόπερ του ΠΑΟΚ. Όπως, άλλωστε, επισημαίνεται, ο Κοντρέρας ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια επιπλέον ημέρα άδειας για έχει χρόνο να διαπραγματευτεί.
 
Επίσης, γράφεται ότι η σχέση ΠΑΟΚ-Κοντρέρας άρχισε να μην είναι τόσο δυνατή από τον περασμένο Μάιο όταν ο έμπειρος αμυντικός δεν δέχθηκε να μειώσει τις απολαβές του, κάτι που έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό που του ζήτησαν ήταν να πέσει από τις 650.000 να στις 400.000 ευρώ.
 
Το δημοσίευμα καταλήγει “με το ότι η Κόλο Κόλο δεν θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα για να τον κάνει δικό της, ενώ γίνεται μια γενικότερη αναφορά στις μεταγραφικές αναζητήσεις του συλλόγου στον οποίο ανδρώθηκε ο Κοντρέρας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε