Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πλούσια” ισοπαλία στα Περιβόλια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννενα έμειναν ισόπαλοι 1-1, στα Περιβόλια των Χανίων, για τη 16η αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λίγκας.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Με ισοπαλία ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις στο 2013 οι Πλατανιάς και ΠΑΣ (1-1). έπαιξαν επιθετικά, ωστόσο, τις προσπάθειές τους στο τέλος τις σφράγισε το 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο.
Οι Κρητικοί ευτύχησαν με το… καλημέρα αν ανοίξουν το σκορ, με την κεφαλιά του Αναστασάκου (4′). Στην συνέχεια όμως περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, και δέχτηκαν την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους με το υπέροχο τέρμα του Κοροβέση (20′).

Ο Πλατανιάς προσπάθησε στην συνέχεια να γίνει απειλητικός και να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά άφησε κενά στην άμυνα του, τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι Γιαννιώτες στις αντεπιθέσεις τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα “πλήρωσε” την… επιπολαιότητα των παικτών στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε να φύγει με τη νίκη από τα Χανιά.

Στο 82’ ήρθε η μεγάλη φάση για τους Χανιώτες, με τον Αναστασάκο να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Φεγκρούς, αλλά το σουτ που επιχείρησε να χτυπά δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Ναζλίδη να πιάνει την κεφαλιά, με τον Φεγκρούς να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η αποβολή του Ουντότζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92’ δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (53’ Ναζλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (69’ Μιρτσέτα), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (83’ Μαρτσάκης), Ντόε 

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Τζάνης, Κουρτεσιώτης, Δέντζας 

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (88’ Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (81’ Νικλητσιώτης) 

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Αυγενικού, Κεϊτά, Ιωάννου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε