Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποδαρικό με απουσίες για τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Ηρακλή με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση 5 βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Μήνυμα επαγρύπνησης από τον Μαρινάκη. Διέψευσε ο μάνατζερ του Μιραλάς ότι ζήτησε 2,8 εκ. ευρώ ετησίως για τον πελάτη του.

Μαρινάκης στους παίκτες: “Δεν είναι διαλυμένος ο Παναθηναϊκός – Μην παρασύρεστε!”

Άμεσα στον Ολυμπιακό ο Μανιάτης – Τέλος Γενάρη ο Κουμορτζί

Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει την 5η συνεχόμενη νίκη του η οποία θα του επιτρέψει να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο αφού ο Ηρακλής έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι τη φετινή σεζόν.

Εκτός του αντιπάλου, οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις πολλές απουσίες. Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού και Ουρτάδο είναι εκτός μάχης και ο Βαλβέρδε καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω.

Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας ενώ μπροστά τους θα βρίσκονται οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Ιμπαγάσα. Ο Μιραλάς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει ανάψει φωτιές στον Πειραιά με τις υπέρογγες απαιτήσεις που φερόταν να είχε. Ο μάνατζερ του πάντως με δηλώσεις στην Sportday διέψευσε ότι ζήτησε 2,8 εκ. ευρώ ετησίως:

“Σε καμία περίπτωση δεν είναι αλήθεια τα ποσά που ακούγονται. Δεν θέλω να κάνω κακό στον Κέβιν. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και θα βρεθεί λύση.”

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε