Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ποδαρικό με το δεξί ο ΠΑΟΚ – Αλλαγή ηγεσίας με Santa… Κλάους

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη (2 γκολ, 1 ασίστ) ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Λεβαδειακού με 3-1 και ανέβηκε στην 4η θέση. Αντίο με δάκρυα στα μάτια από Βιεϊρίνια και Κοντρέρας.

Το LIVE του αγώνα

Μέσα σε έντονο φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα ξεκίνησε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Πάμπλο Κοντρέρας βρέθηκαν για τελευταία φορά στην Τούμπα και αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Λεβαδειακός κλεισμένος στα καρέ του δεν επέτρεψε πολλές φάσεις όμως οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά εύστοχοι. Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό όταν ο Αθανασιάδης με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Ίβιτς και ο Σέρβος τελείωσε την φάση με υποδειγματικό πλασέ.

Το 2-0 ήρθε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Αθανασιάδης έγινε από δημιουργός εκτελεστής και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν μήπως και καταφέρουν να ξαναμπούν στο ματς αλλά ο Αθανασιάδης βρήκε τον χώρο να κάνει το 3-0, μετά την πάσα του Λαζάρ, στο 84΄.

Ο Λεβαδειακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ναπολεόνι να προλαβαίνει την έξοδο του Γλύκου στο 94΄.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Ετό (53’ Σταφυλίδης), Κατσικάς, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ιβιτς (66’ Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (68’ Ναπολεόνι), Μελισσάς (56’ Ζαουΐ), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος (78’ Πόποβιτς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε