Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Ποδαρικό” στο σπίτι της ΑΕΛ έκανε ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς που φιλοξένησε η νεότευκτη AEL FC ARENA. Η Λάρισα έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας απογοητεύοντας τους 16.000 οπαδούς που γέμισαν το γήπεδο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Φωνάζει για δύο πέναλτι η ΑΕΛ

Ο ΠΑΟΚ χάλασε τη γιορτή που είχαν στήσει οι φίλοι της ΑΕΛ στα εγκαίνια του νέου τους γηπέδου. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έπαιξαν έξυπνα, έδωσαν χώρο στη Λάρισα και χτύπησαν σε καίρια σημεία στην κόντρα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς. Στο 11′ Ο Βιεϊρίνια πάσαρε στον Κοντρέρας ο οποίος λειτούργησε ως επιθετικός και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Αμπάρη βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

7 λεπτά αργότερα ένα τραγικό λάθος του Χαλκιά έδωσε την ευκαιρία στον Κουζέν να φέρει το ματς στα ίσα και ο επιθετικός της ΑΕΛ δεν την άφησε να πάρει χαμένη. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Μπλάζεκ που ήταν τελικά ο μοιραίος.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε αλλά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν σαφώς λιγότερες σε σχέση με το πρώτο. Ο Χάβος έριξε στη μάχη τον Αθανασιάδη, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, στο 72′, την έστειλε στα δίχτυα μετουσιώνοντας σε γκολ την εξαιρετική πάσα του Κριστιάνο.

Η ΑΕΛ πίεσε μέχρι το τέλος, φωνάζει και για μία περίπτωση πέναλτι σε χέρι του Κοντρέρας, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Λάρισα: Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Σίμιτς (68′ Μετίν), Κουζέν (69′ Μακίνουα), Ρομέου, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας, Μπλάζεκ (84′ Βούζας).
 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (72′ Αθανασιάδης), Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (60′ Φιλομένο), Σακελλαρίου (62′ Μπουσαϊντί), Ζουέλα, Κριστιάνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε