Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ποδοσφαιριστές στο στόχαστρο…

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Οι επιθέσεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα συνεχώς αυξάνονται και με αφορμή το περιστατικό με τον Μιραλάς, το gazzetta.gr θυμίζει παλιότερες που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη!

Ποδοσφαιριστές έχουν δεχτεί επίθεση στο σπίτι τους, είτε για ληστεία, είτε για εκφοβισμό, είτε για εκβιασμό, είτε από οπαδούς αντίπαλου συλλόγου, ακόμα και από φιλάθλους της ίδιας τους της ομάδας.

Το gazzetta.gr σας θυμίζει τις πιο χαρακτηριστικές με αφορμή την επίθεση στο σπίτι του Κέβιν Μιραλάς με πέτρες. Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν έπεσε θύμα διάρρηξης αφού οι δράστες δεν εισέβαλαν στην οικία, απλώς έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του και τράπηκαν σε φυγή.

Πριν από λίγες μέρες (21 Ιανουαρίου), ο Μιραλάς είχε γλυτώσει από ληστεία. Ο διεθνής φορ των Πειραιωτών άκουσε τις πρώτες πρωινές ώρες θόρυβο στο γκαράζ του σπιτιού του στη Βούλα. Επίδοξοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο του μάρκας Audi R8. Ο Μιραλάς τους αντιλήφθηκε γρήγορα, άναψε τα φώτα του σπιτιού και οι ληστές απομακρύνθηκαν.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε