Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: Η Original μας έδωσε χρήματα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι παίκτες της ΑΕΚ με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι τους έδωσαν χρήηματα για τις γιορτές!

Η τραγική οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ δεν άφησε ασυγκίνητους τους οργανωμένους οπαδούς που θέλοντας να βοηθήσουν τους παίκτες της ομάδας τους προσέφεραν χρήματα για τις γιορτές.

Οι παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τους ευχαριστούν.

Η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ:

“Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τα μέλη της ORIGINAL 21 για την πρωτοβουλία τους να συγκεντρώσουν και να μας καταβάλλουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο θα βοηθήσει ειδικά τους νεαρότερους να περάσουν ευχάριστα τις γιορτές.

Η κίνησή αυτή δείχνει την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ΑΕΚ, μας γεμίζει υπερηφάνεια που τους έχουμε στο πλευρό μας και υποσχόμαστε να κάνουμε το παν για να ανταποδώσουμε τη στήριξή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.”

Όσον αφορά στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Καβάλα (ρεβάνς του 0-0), ο Λίνεν αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα και άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τους: Κοντοέ, Κορδέρο, Γιάγκο, Κατίδη, Κωνσταντόπουλο, Βλάχο, Φουρτάδο και Φούντα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Κατσικοκέρης, Τσίτας, Γκερέιρο, Σταματής, Παυλής, Κοτσαρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Ρικκα, Φέτσης, Λαγός, Κουτρουμπής.

ORIGINAL:Μόνο αν καταστραφεί ο κόσμος θα σας αφήσουμε ήσυχους!

Λείπουν κάτι…εκατομμύρια στον Βιντιάδη – Πάλι στο ψάξιμο ο Ντέμης

Η Original καλεί στα Σπάτα την “ομάδα Νικολαΐδη”

Από την Παιανία στα Σπάτα – Συμφωνία Πετρόπουλου με ΑΕΚ

Προσφυγή ο Κοντοές – Ζητάει 400.000 ευρώ από την ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μητρόπουλο η ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε