Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποια ΑΕΚ; – Ο Χάρις κατέθεσε πρόταση για την Πόρτσμουθ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με το BBC ο Κιθ Χάρις, βασικός συνεργάτης του Δημήτρη Βιντιάδη στην υπόθεση ΑΕΚ, κατέθεσε πρόταση -ως επικεφαλής ομίλου επιχειρηματιών- για την εξαγορά της Πόρτσμουθ

Ο Βρετανός επιχειρηματίας φαίνεται πως έχει στρέψει πλέον αλλού το ενδιαφέρον του και όπως αναφέρει το BBC έχει ήδη καταθέσει την προσφορά του για τον σύλλογο που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα έχοντας χρέη περίπου 60εκατ. λίρες.

Πλέον αναμένεται η απάντηση, ενώ την επόμενη Πέμπτη το Ανώτατο Δικαστήριο είναι πιθανό να υποχρεώσει τη διοίκηση που διαχειρίζεται τις τύχες της Πόρτσμουθ να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της για την πώληση των μετοχών του συλλόγου.

Η Πόρτσμουθ λόγω χρεών είχε μπει σε ειδικό καθεστώς οικονομικής διαχείρισης με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί αρχικά στην Championship και πλέον αγωνίζεται στη League One, όπου είναι προτελευταία την τρέχουσα περίοδο.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Μπαλράμ Τσαϊνράι επιβεβαίωσε μέσω εκπροσώπου του την πρόταση από τον Χάρις τονίζοντας ότι ακόμα δεν γνωρίζει λεπτομέρειες αλλά καλωσορίζει κάθε υγιή λύση

Διαβάστε ακόμα…

Βάζει Φουρτάδο για αντι-Πετρόποπουλο ο Λίνεν

Κάνουν υπομονή οι παίκτες της ΑΕΚ

Λίνεν:Πάντα μου άρεσαν τα κιτρινόμαυρα – Θέλω να μείνω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε