Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποια σωτηρία… “τρένο” για πλέι οφ ο Λεβαδειακός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Βοιωτοί πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κέρκυρα (2-0) και από κει που είχαν στόχο απλά την παραμονή τους στην κατηγορία, μπορούν πλέον να κάνουν όνειρα για πλέι οφ (7ος με 18 βαθμούς)

Οι γηπεδούχοι είχαν καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αναγκάζοντας τους Φαίακες να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες με τον Λεβαδειακό να έχει μια ελαφρά υπεροχή και να ψάχνει το γκολ το οποίο δεν ήρθε. Από την άλλη η Κέρκυρα φάνηκε πως ήθελε να κρατήσει το μηδέν και δεν απείλησε την εστία του Κυριακίδη.

Στην επανάληψη όμως, όλα άλλαξαν μέσα σε ένα δίλεπτο. Αρχικά στο 53′ ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ζησόπουλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα άλλαξαν και οι ισορροπίες της αναμέτρησης όταν ο Αγρίτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα καθώς χτύπησε τον Μεντί.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε στην συνέχεια σε… μονότερμα, με τον Λεβαδειακό να επιτίθεται κατά κύματα. Έτσι, στο 72′ ο Κόρμπος με κεφαλιά κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί (65’ Νικολακάκης), Ακόστα, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέιρο (82’ Ρομέου), Πόι, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Ναπολεόνι (77’ Μίλιεβιτς) 

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου (85’ Σιμώσης), Αγρίτης, Γιάντσης (73’ Βασιλόγιαννης), Κοντοδήμος, Γκούμας (66’ Τσοκάνης), Ζουμπουλάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε