Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ποικιλίδης: “Η ασφάλεια του Μαρινάκη πέταξε το πλέξι γκλας”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης μίλησε για όσα έγιναν πριν και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην φυσούνα του “Γ. Καραϊσκάκης”.
 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ποικιλίδης στον Sentra 103,3:
 
Για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας: «Τι να λέμε; Εδώ στην προπόνηση πετούσε από πάνω ελικόπτερο! Τρομερά πράγματα συνέβησαν».
 
Για το δράμα του Κοντρέρας και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα: «Είναι μια οικογένεια η ομάδα. Είχαμε την προηγούμενη φορά που έγινε με τον Πάμπλο Γκαρσία και τώρα αυτό με τον Κοντρέρας. Όλοι συγκινηθήκαμε στην ομάδα και δείξαμε πόσο δεμένοι είμαστε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια.
 
Εγώ θα πω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι οικογένεια μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά κι έξω. Και διοίκηση και κόσμος, αγκαλιάσαμε την προσπάθεια του Θόδωρου. Πιστεύω ότι πηγαίνουμε καλά, όλοι οι φορείς διοίκηση, κόσμος. Υπάρχουν προσωπικότητες στην ομάδα, υπάρχουν πολλοί παίκτες. Οι μικροί είναι κοντά στους μεγάλους και οι μεγάλοι κοντά στους μικρούς».
 
Για τον Σαλπιγγίδη: «Εβλεπε μια συμπεριφορά στο πρόσωπό του, σιγά-σιγά το ξεπέρασε κι ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του. Άλλαξε η ψυχολογία του, είναι καλά και όλοι βλέπουν ποιος είναι ο Δημήτρης. Πάει από γκολ σε γκολ σε κάθε ματς».
 
Για το αν ήταν ατυχής η δήλωση Ζαγοράκη πάμε για πρωτάθλημα: «Πέρυσι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα και για μας όχι μόνο ήταν ο στόχος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όμως σ’ ένα καθοριστικό ματς χάθηκαν όλα. Η διαιτησία επηρέασε πολύ. Για μας θεωρούμαστε ότι είμαστε πρωταθλητές στην ψυχή μας και στον κόσμο. Η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με Σάλπι κι άλλους παίκτες. Δεν ήταν λάθος η δήλωση του προέδρου που είπε ότι πάμε για πρωτάθλημα».
 
Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Νομίζω ότι το βλέπει ο κάθε φίλαθλος. Έχουμε μια καλή ομάδα, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, σίγουρα είναι στόχος να σηκώσουμε το Κύπελλο, βλέπουμε ένα ένα ματς, υπάρχει άλλο ένα εμπόδιο με μια καλή ομάδα και φιλοδοξούμε ότι θα προκριθούμε και θα κερδίσουμε το Κύπελλο»
 
Για την Ευρώπη και τι χρειάζεται για να γίνει η υπέρβαση: «Το έχει κάνει ως ενός σημείου η ομάδα. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Ο κόσμος είναι κοντά, όμως για πόσο θα είναι κοντά; Θέλει το κάτι παραπάνω. Ο Θόδωρος κι εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το σίγουρο είναι και φαίνεται ότι έχει ανέβει επίπεδο η ομάδα. Μπορούμε ως ομάδα να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ και μετά ό,τι έρθει».
 
Για την κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στον Ζαγοράκη και τους οργανωμένους: «Ημουν 2,5 χρόνια στο πόστο αυτό, του ανθρώπου δηλαδή της ΠΑΕ που μιλούσε με τους οπαδούς. Απέχω λίγο απ’ αυτό, αλλά αυτό που ξέρω τώρα είναι ότι η ομάδα και κόσμος είναι μια γροθιά…».
 
Για το περιστατικό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το αντικείμενο που πετάχτηκε από την «ερυθρόλευκη» σουίτα στην Τούμπα: «Εντελώς συμπτωματικά ήμουν στην ΠΑΕ και είδα το κομμάτι πλέξι γκλας που πετάχτηκε ένα κομμάτι από τους ανθρώπους ασφαλείας του κ. Μαρινάκη. Υπάρχει μαρτυρία ανθρώπων ότι το έσπασαν και το είδα το κομμάτι υπάρχει στα γραφεία κι έχει χαρτάκι που γράφει ότι είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Πετάχτηκε στην εξέδρα. Το γνωρίζω για τον οπαδό που θα έκανε μήνυση, αλλά δεν ξέρω τι έγινε».
 
Για το γυαλί που δέχτηκε ο Μιραλάς: «Δεν έχει γίνει ποτέ σ’ εκείνο το χώρο να εκτοξευτεί κάτι. Πέταξαν ένα γυάλινο τασάκι το οποίο έσπασε στο κάγκελο και πήγαν τα θραύσματα στον Μιραλάς. Δεν ξέρω αν τον βρήκανε τον συγκεκριμένο οπαδό. Ασφαλώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να βρει ποιος ήταν αυτός».
 
Για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη: «Δεν βγάζω τα οπαδικά μου συναισθήματα, αλλά με τον Ολυμπιακό ξέρω πολύ καλά τι έγινε δεν πετάχτηκε μόνο ένα κέρμα που πήγε στον επόπτη και πάνω από τον πάγκο μας.
Πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά. Εγώ ξέρω ότι για την Τούμπα τα τελευταία 3,5-4 χρόνια παίρνουμε συγχαρητήρια φιλοξενούμενων όπως κι από την UEFA.
 
Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να δικαιολογήσω, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε και τι προηγήθηκε για να φτάσει να το ρίξει. Ελάτε να δείτε τι έγινε τις προηγούμενες 3-4 μέρες. Τέτοια κινητοποίηση δεν έχει ξαναγίνει. Κάποια στιγμή ίσως αυτός έβγαλε την αγανάκτησή του κι επαναλαμβάνω ότι δεν το επικροτώ.
 
Για το συμβάν στην φυσούνα του Καραϊσκάκη: «Γνωρίζουμε τι έγινε, γραφτήκανε, αλλά όσα ζούμε στο Καραϊσκάκη δεν γίνονται πουθενά. Φτάνει πια. Δεν μπορεί να βρίσκονται ξαφνικά τόσα άτομα στην φυσούνα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε