Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποινή δέκα θέσεων στον ''επικίνδυνο'' Σουμάχερ

Ποινή δέκα θέσεων στον ''επικίνδυνο'' Σουμάχερ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.08.2010 | 19:40
Πρώτη δημοσίευση: 01.08.2010 | 19:40

H μονομαχία του Μπαρικέλο με τον Σουμάχερ στους τελευταίους γύρους του γρκαν πρι της Ουγγαρίας έκοψε την ανάσα. Ο Γερμανός το 'παράκανε και παραλίγο να έστελνε τον Βραζιλιάνο στον τοίχο. Ποινή 10 θέσεων στο grid του Βελγίου για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Είναι γνωστό ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν δέχεται με τίποτα την ήττα. Αυτό άλλωστε τον έκανε ''μισητό'' σε πολύ κόσμο ακόμη και όταν κυριαρχούσε απόλυτα στις πίστες.

Ο Σούμι το παράκανε για ακόμη μία φορά, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του πρώην teammate tου στη Ferrari, Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ταχύτερος στους τελευταίους γύρους και προσπαθούσε να περάσει τον Σουμάχερ έστι ώστε να μπει στη δεκάδα.

Στην ευθεία εκκίνησης - τερματισμού, βρέθηκε στο πλάι της Mercedes GP όμως ο Σουμάχερ έκοψε το τιμόνι δεξιά και παραλίγο ο Μπαρικέλο να βρεθεί στον τοίχο.

Τελικά ο Βραζιλιάνος πέρασε, αλλά έξαλλος φώναζε στο team radio για την κίνηση του Σουμάχερ. Τελικά ο Γερμανός τιμωρήθηκε και θα χάσει 10 θέσεις στο grid του επόμενου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο