Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποινή δέκα θέσεων στον ''επικίνδυνο'' Σουμάχερ

Ποινή δέκα θέσεων στον ''επικίνδυνο'' Σουμάχερ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.08.2010 | 19:40
Πρώτη δημοσίευση: 01.08.2010 | 19:40

H μονομαχία του Μπαρικέλο με τον Σουμάχερ στους τελευταίους γύρους του γρκαν πρι της Ουγγαρίας έκοψε την ανάσα. Ο Γερμανός το 'παράκανε και παραλίγο να έστελνε τον Βραζιλιάνο στον τοίχο. Ποινή 10 θέσεων στο grid του Βελγίου για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Είναι γνωστό ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν δέχεται με τίποτα την ήττα. Αυτό άλλωστε τον έκανε ''μισητό'' σε πολύ κόσμο ακόμη και όταν κυριαρχούσε απόλυτα στις πίστες.

Ο Σούμι το παράκανε για ακόμη μία φορά, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του πρώην teammate tου στη Ferrari, Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ταχύτερος στους τελευταίους γύρους και προσπαθούσε να περάσει τον Σουμάχερ έστι ώστε να μπει στη δεκάδα.

Στην ευθεία εκκίνησης - τερματισμού, βρέθηκε στο πλάι της Mercedes GP όμως ο Σουμάχερ έκοψε το τιμόνι δεξιά και παραλίγο ο Μπαρικέλο να βρεθεί στον τοίχο.

Τελικά ο Βραζιλιάνος πέρασε, αλλά έξαλλος φώναζε στο team radio για την κίνηση του Σουμάχερ. Τελικά ο Γερμανός τιμωρήθηκε και θα χάσει 10 θέσεις στο grid του επόμενου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο