Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ποινή δέκα θέσεων στον ”επικίνδυνο” Σουμάχερ

Ποινή δέκα θέσεων στον ”επικίνδυνο” Σουμάχερ

H μονομαχία του Μπαρικέλο με τον Σουμάχερ στους τελευταίους γύρους του γρκαν πρι της Ουγγαρίας έκοψε την ανάσα. Ο Γερμανός το ‘παράκανε και παραλίγο να έστελνε τον Βραζιλιάνο στον τοίχο. Ποινή 10 θέσεων στο grid του Βελγίου για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Είναι γνωστό ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν δέχεται με τίποτα την ήττα. Αυτό άλλωστε τον έκανε ”μισητό” σε πολύ κόσμο ακόμη και όταν κυριαρχούσε απόλυτα στις πίστες.

Ο Σούμι το παράκανε για ακόμη μία φορά, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του πρώην teammate tου στη Ferrari, Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ταχύτερος στους τελευταίους γύρους και προσπαθούσε να περάσει τον Σουμάχερ έστι ώστε να μπει στη δεκάδα.

Στην ευθεία εκκίνησης – τερματισμού, βρέθηκε στο πλάι της Mercedes GP όμως ο Σουμάχερ έκοψε το τιμόνι δεξιά και παραλίγο ο Μπαρικέλο να βρεθεί στον τοίχο.

Τελικά ο Βραζιλιάνος πέρασε, αλλά έξαλλος φώναζε στο team radio για την κίνηση του Σουμάχερ. Τελικά ο Γερμανός τιμωρήθηκε και θα χάσει 10 θέσεις στο grid του επόμενου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε