Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποινή στον Θανάση Γιαννακόπουλο μετά από καταγγελία του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα στα γήπεδα και 5.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ασφαλείας πριν τον τελικό κυπέλλου. “Περιμένουμε την κρίση του Αθλητικού Δικαιοδοτικού Οργάνου, αναφορικά με την καταγγελία του Παναθηναϊκού σε βάρος του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου” δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο μετά από καταγγελία που είχε κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός για δυσφήμηση του αθλήματος.

Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού είχε επιτεθεί με ύβρεις στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου μπάσκετ αλλά και στην κλήρωση των διαιτητών.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 68 αριθμ. 3 Γ περ. δ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, πρόστιμο 5.000,00€, και
2. Επιβάλλει στον κ. Αθανάσιο Γιαννακόπουλο για δυσφήμηση του αθλήματος, απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους προσωρινά για ένα (1) μήνα από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης.

Μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, ο δικηγόρος του Θανάση Γιαννακόπουλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή απαγορεύθηκε στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο να εισέρχεται στα παρκέ, που παίζουν μπάσκετ οι αθλητές, για έναν μήνα. Η φίλαθλη κοινή γνώμη θα την κρίνει. Αναμένω -με εξαιρετικό ενδιαφέρον- την κρίση του Αθλητικού Δικαιοδοτικού Οργάνου, αναφορικά με την καταγγελία του Παναθηναϊκού σε βάρος του κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου.”

7 “Έλληνες” υποψήφιοι για την καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε