Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιο ντέρμπι; Ο Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή
Ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Παραμονή του μεγάλου ντέρμπι του ΟΑΚΑ, η προπονητολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό. Το ΔΣ της Τρίτης ίσως “φέρει” τον Ισπανό στο λιμάνι. Στη λίστα και ο Χουάντε Ράμος.

Οι παίκτες θέλουν να νικήσουν στο ντέρμπι της Κυριακής και να δώσουν χαρά στους φίλους της ομάδας, όμως ο κόσμος περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν.

Όλα δείχνους ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τους Ισπανούς που αναφέρουν ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Χουάντε Ράμος, πρώην προπονητής της Ρεάλ, αλλά αν και ο ίδιος έδειχνε διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα, εντούτοις προτεραιότητα αποτελεί ο Βαλβέρδε.

Την Τρίτη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ δεν αποκλείεται να συζητηθεί το θέμα προπονητή. Πολλά πάντως θα κριθούν και από την εξέλιξη του ντέρμπι.

Δείτε βίντεο από τα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ τα τελευταία 50 χρόνια

Πονάει ο Μέλμπεργκ

Στα αγωνιστικά ο Όλαφ Μέλμπεργκ ενσωματώθηκε στην αποστολή, όμως δεν είναι 100% έτοιμος. Στην προπόνηση του Σαββάτου θα φανεί αν ο Σουηδός θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας. Ζαϊρί και Λεονάρντο έμειναν εκτός. Ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Βαριά “καμπάνα” από την ΟΥΕΦΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε