Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιος είπε ότι το ντέρμπι “αιωνίων” κρίνει τον τίτλο;

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Η νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά έριξαν τη διαφορά των δύο ομάδων στους δύο βαθμούς και πλέον οι περισσότεροι περιμένουν ότι ο τίτλος θα κριθεί στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Μέχρι τις 11 Μαρτίου όμως οι “αιώνιοι” έχουν να δώσουν 4 ματς τα οποία μόνο εύκολα δεν είναι και δεν αποκλείεται η διαφορά να είναι πολύ διαφορετική.
“Ο τίτλος είναι στα χέρια μας”

Ψυχραιμία και αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα είναι “εξάποντο” για τις δύο ομάδες όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η διαφορά τους μέχρι τότε θα παραμείνει στους 2 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός που έχει προβάδισμα 2 βαθμών αυτή τη στιγμή υποδέχεται την Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική και είναι πιθανό να μην έχει τους Λέτο, Κουίνσι. Το ματς μόνο εύκολο δεν είναι αφού η ομάδα του Ουζουνίδη είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια ταξιδεύει στην Κρήτη ενώ πριν το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

 
Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη έχουν θεωρητικά πιο εύκολα ματς αλλά ενδιάμεσα υπάρχουν και οι δύο αγώνες κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν για τους “32” του Europa League, ενώ αν περάσουν τους Ρώσους θα δώσουν το πρώτο τους ματς για τους “16” πριν το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.. Η αρχή γι’ αυτούς γίνεται με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και ακολουθεί ακόμη ένας εντός έδρας αγώνας κόντρα στον Πανιώνιο. Και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ, που στον πρώτο γύρο του έκοψε 2 βαθμούς. Πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ η ομάδα του Βαλβέρδε υποδέχεται τον Άρη που είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Εκτός από τα Ευρωπαϊκά ματς ο Ολυμπιακός έχει να δώσει και αγώνα κυπέλλου, με το νικητή του αγώνα ΟΦΗ – Πανσερραϊκός.

Είναι πιθανό οι “αιώνιοι” να βρίσκονται σε απόσταση βολής στις 11 Μαρτίου, αλλά δεν αποκλείεται να έχει δημιουργηθεί διαφορά που δεν θα καλυφθεί στο μεταξύ τους ντέρμπι.
Το πρόγραμμα των δύο ομάδων μέχρι το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής
21η
 
Παναθηναϊκός – Ξάνθη
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
 
22η
 
Εργοτέλης – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – Πανιώνιος
 
23η
 
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
ΟΦΗ – Ολυμπιακός
 
24η
 
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – Άρης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε