Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιος θα τον σταματήσει;

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 17η νίκη του σε 17 ματς στο γήπεδο του, ενώ με την εμφάνιση κόντρα στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα και στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Το ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης” είχε χαρακτηριστεί πριν ξεκινήσει και από τις δύο πλευρές ως ντέρμπι αποδείξεων. Οι μεν ερυθρόλευκοι ήθελαν να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο. Οι δε ασπρόμαυροι πως είναι ικανοί για το βήμα παραπάνω την φετινή σεζόν. Ωστόσο, στο χορτάρι μόνο ένας τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός έπιασε από το 1ο λεπτό τον ΠΑΟΚ από τον λαιμό και δεν το άφησε να ανασάνει, κάνοντας το καλύτερο φετινό πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα. Με ασφυκτικό πρέσινγκ, πλουραλισμό στην ανάπτυξη και αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά η ομάδα του Βαλβέρδε έδειξε την δυναμική της. Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Μπόλονι εμφανίστηκαν τρομαγμένοι από την εικόνα του αντιπάλου τους και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να ξεφορτώνονται την μπάλα από πάνω τους όπως όπως. Όμως αντί για το 1-0, έγινε το 0-1 ελέω… Κοστάντσο. Όσο και να θέλουν στον Ολυμπιακό να τον στηρίξουν ο Αργεντινός τους διαψεύδει σε κάθε ευκαιρία. Και μπορεί στην Ελλάδα αυτό να μην του στοιχίσει, ωστόσο στην Ευρώπη ποτέ καμία ομάδα δεν έκανε κάτι καλό αν δεν είχε κάτω από τα δοκάρια της έναν σοβαρό τερματοφύλακα.
 
Οι Πειραιώτες δεν επηρεάστηκαν από την απρόσμενη εξέλιξη και μέσα σε 7 λεπτά γύρισαν το ματς, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο με ποσοστά κατοχής της μπάλας που έφταναν το 70%! Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έκαναν τις ευκαιρίες.
 
Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τον Βαλβέρδε και το παραδέχθηκε και ο ίδιος είναι πως και οι τρεις νίκες της ομάδας του είναι στο γκολ. Αν παίζεις με την φωτιά κάποια στιγμή θα καείς και ο Ισπανός το ξέρει καλά αυτό.
 
Όσον αφορά τον Μπόλονι, η χθεσινή εικόνα του ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει πολλή δουλειά ακόμα να κάνει για να φτάσει την ομάδα του στο επίπεδο του Ολυμπιακού, ενώ το ερώτημα αν μπορεί κάποια ομάδα να σταματήσει τους “ερυθρόλευκους” κλίνει πως να βρει απάντηση…

Ανακοίνωσε Μόνχε και Ζαραδούκα ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός των ανατροπών – Βάφτηκε κόκκινο το ντέρμπι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε