Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιος βιάζεται; – Την άλλη Πέμπτη η απόφαση για Ολυμπιακό Β. και Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Υπομονή μέχρι την άλλη Πέμπτη συνέστησε η ΕΠΟ σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Τότε, θα πάρει απόφαση αν θα τους υποβιβάσει οριστικά ή όχι.

Το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται αλλά αυτό δεν είναι είδηση…

Την ημέρα που γίνεται η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague, η εκκρεμότητα με τη συμμετοχή ή όχι του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας παραμένει, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν πήρε απόφαση την Παρασκευή, όπως αναμενόταν.

Το Πρωτοβάθμιο όργανο της Superleague υποβίβασε τις δυο ομάδες στη Football League (Β’ Εθνική), εξαιτίας της εμπλοκής των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη στην υπόθεση των στημένων. Οι δυο ομάδες άσκησαν έφεση, η οποία δεν εκδικάστηκε όπως ήταν προγραμματισμένο την Παρασκευή.

Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ παρέλαβε τα υπομνήματα από την υπεράσπιση των Αχιλλέα Μπέου, Μάκη Φωμιάδη, Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας και ενημέρωσε ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, με πιθανότερη ημέρα την Πέμπτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψαν νομικά προβλήματα. Για πολλούς, η καθυστέρηση στην έκδοση της απόφασης μπορεί να σημαίνει ότι η τιμωρία τους θα «πέσει». Το πόσο, κάνεις δε μπορεί να το ξέρει.

Στο μεταξύ, στην Επιτροπή της ΕΠΟ κατατέθηκαν και οι ενστάσεις από την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τους Νίκο Παντέλη, Νίκο Χάλκο, Γιώργο Τσακογιάννη και Μιχάλη Νικολόπουλο. Αναμένεται να εκδικαστούν στις 24 Αυγούστου, ώστε η τελεσίδικη απόφαση να έχει βγει έως τις 5 Σεπτεμβρίου όταν θα γίνουν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Football League και της Football League 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κλήρωση της Superleague

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε