Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πολέμης: Έχουμε προβλήματα, ελπίζουμε να βγούμε πιο δυνατοί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δεν μπόρεσε να κρύψει τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, ο μέτοχος του “τριφυλλιού”,
Το μέλος της διοικούσας επιτροπής των “πρασίνων” τόνισε πως παρότι δεν έχουν μπει χρήματα από τους υπόλοιπους μετόχους στον ειδικό λογαριασμό, η ομάδα σχεδιάζει δίχως να υπολογίζει σε πωλήσεις, ενώ επισήμανε πως το επεισόδιο ανάμεσα σε Δομάζο και Μήτσου έγινε αφού είχε ολοκληρωθεί το Δ.Σ
 
“Προς το παρόν δεν βλέπω τον κόσμο να βάζει χρήματα. Ίσως επειδή έχει αποφασιστεί ότι θα έχουμε εισπράξεις από πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα οικονομικά, τι θα έχουμε και πώς θα μπορούμε να κινηθούμε. Εμείς σχεδιάζουμε σαν να μην πρόκειται να μπουν άλλα χρήματα”, δήλωσε και πρόσθεσε: “Η πολυμετοχικότητα δημιουργεί καινούριες ευκαιρίες, αλλά και προβλήματα. Τώρα έχουμε μείνει περισσότερο με τα προβλήματα. Αγαπάμε τον Παναθηναϊκό, χαιρόμαστε με τις χαρές του και στενοχωριόμαστε με τα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή έχουμε προβλήματα, αλλά ελπίζουμε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτά”.
 
Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή ανέφερε: “Ήταν ένα συμβούλιο περισσότερο τυπικό και είχε προγραμματιστεί για να επικυρώσουμε την πρόσληψη του Ζήση Βρύζα ή όχι. Αυτό ναυάγησε χθες. Θα ξανακοιτάξουμε το θέμα του τεχνικού διευθυντή και θα επανέλθουμε όταν έχουμε να προτείνουμε κάτι στο ΔΣ. Είχαμε κοιτάξει τουλάχιστον δέκα πιθανότητες για τη θέση, πέντε Έλληνες και πέντε ξένους. Εγώ είπα πως προτιμούσα να έχουμε έναν Έλληνα. Ο κ. Γιαννακόπουλος πρότεινε να είναι κάποιος μέσα από τον Παναθηναϊκό και η άποψη αυτή με βρίσκει σύμφωνο. Παρόλο που έχουμε καθυστέρηση στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, όλα τα θέματα έχουν δρομολογηθεί. Υπάρχουν σχέδια και για τις αγορές και τις πωλήσεις και υπάρχει συνεργασία του κ. Γόντικα με τον κ. Φερέιρα”.
 
Τέλος, δεν έδωσε έκταση στο επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στον Μίμη Δομάζο και τον Αργύρη Μήτσου. “Οτιδήποτε έγινε, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Στην κουβέντα μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε