Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολέμης: “Μην καταθέσετε τα όπλα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από τους παίκτες να μην τα παρατήσουν παρά την διαφορά των επτά βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. ” Η ιστορία του συλλόγου είναι στα χέρια σας”, τόνισε.

Ο Αδαμάντιος Πολέμης χρησιμοποίησε απλή και “συσπειρωτική” γλώσσα στο χθεσινό δείπνο στη Βουλιαγμένη, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στον τομέα της ψυχολογίας. Παρά την αποτυχία της ομάδας να ενισχυθεί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο μέτοχος της ΠΑΕ των “πρασίνων” είπε στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία ότι καμία μάχη δεν τελειώνει… πριν τελειώσει, δίνοντας το σύνθημα για προσπάθεια και ολική επαναφορά.

Έχασε στο νήμα μετεγγραφή ο Παναθηναϊκός!

Χωρίς Μπουμσόνγκ κόντρα στην ΑΕΚ

“Είμαστε επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και δύο γκολ πίσω από την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Μπορείτε λοιπόν να τα καταφέρετε. Πρέπει να το πιστέψετε. Το επόμενο διάστημα παίζουμε με όλους τους παραδοσιακούς αντιπάλους μας και είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στα μεγάλα ματς που θα δώσουμε να δείξουμε τι αξίζουμε. Παίξτε όπως γνωρίζετε για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν θέλω να τα παρατήσετε”, τους είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου, η οποία πλέον βρίσκεται στα χέρια της σημερινής ομάδας, όπως ανέφερε: “Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη συμπληρώνει 103 χρόνια ζωής. Εχει πάνω από έναν αιώνα ιστορίας όπου έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά και πολύ περισσότερες δόξας για να θυμάται και να είναι υπερήφανος ο κάθε φίλαθλός του. Τώρα η ιστορία του συλλόγου βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Το θέμα λοιπόν είναι πώς θα σας θυμούνται εσάς οι οπαδοί της ομάδας ως παίκτες και ως άνδρες για τη στάση σας τη δύσκολη αυτή ώρα που περνάει η ομάδα. Εχω μάθει στη ζωή μου ότι καμία μάχη δεν κερδήθηκε πριν αρχίσει και καμία δεν χάθηκε προτού τελειώσει”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε