Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Πόλεμος” ΑΕΚ-Ξάνθης για την διαιτησία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για αλλοίωση αποτελέσματος έκανε λόγο ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, με τον πρόεδρο των Ακριτών να ζητάει από τον Πιλάβιο να πάρει θέση για την διαιτησία του Ζαχαριάδη. Δημητριάδης: “Δεν θυμάται καλά ο Πανόπουλος”.

Η διαιτησία του Ζαχαριάδη προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο της ΑΕΚ όσο και της Ξάνθης μετά το ισόπαλο μεταξύ τους 1-1. Ο  πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη Αριστείδης Πιαλόγλου προχώρησε σε επίσημη δήλωση με την οποία καλεί τον Σοφοκλή Πιλάβιο να πάρει θέση!

«Εχει υποχρέωση ο κος Πιλάβιος να δει το βίντεο του σημερινού αγώνα και να παρακολουθήσει την συγκεκριμένη διαιτησία.Είναι νωπή η απαξίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες. Απαξίωση που αφορά τους πάντες, εμπλεκόμενους και μη. Τουλάχιστον θα πρέπει όλοι να διδάσκονται από το παρελθόν και δεν εξαιρείται ο κος Πιλάβιος, ως κεφαλή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οφείλει αυτή την φορά να το πράξει με θέσεις και να μην ενεργεί ως Πόντιος Πιλάτος»
Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε δια στόματος του γενικού αρχηγού της, Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος τόνισε:

«Δεν περιμέναμε από τον κύριο Πανόπουλο να ξεχνάει. Δεν θυμάται καλά. Αν η Ξάνθη ήταν τίμια και καθαρή έπρεπε να είχε βγάλει ανακοίνωση στο ημίχρονο για τις φάσεις που αδικήθηκε η ΑΕΚ. Υπενθυμίζουμε ότι έχουμε ζητήσει την παραίτηση του κ. Βασάρα τόσο κατ’ ιδίαν όσο και στην Σούπερ Λιγκ. Θέλουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα, στο οποίο να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν γίνεται».

Νωρίτερα ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για τις αποφάσεις του Ζαχαριάδη έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος: «Δεν θέλω να χρησιμοποιώ ούτε να έχω άλλοθι και δικαιολογίες όταν δεν κερδίζουμε. Αλλά μερικές περιπτώσεις είναι πεντακάθαρες που αλλοιώνουν τα αποτελέσματα. Και υπερομάδα να έχεις θα έχεις προβλήματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε