Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πόλεμος” αιωνίων! – “Άντε γ…, σε γράφω στα α… μου”!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Απίστευτοι διάλογοι ανάμεσα στον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού που τους χώρισαν για να μην πιαστούν στα χέρια! Νωρίτερα ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των “ερυθρόλευκων”.

Κάτω από μεγάλη ένταση ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ για τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στους “ερυθρόλευκους”, απάντησε για τα μπλουζάκια, την διαιτησία και τα εισιτήρια, ενώ απείλησε να μην κατεβάσει την ομάδα του στον τελικό.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ κατά την είσοδό του στην αίθουσα είπε: “Εγώ ήρθα εδώ γιατί σέβομαι τους θεσμούς και τις αρχές. Σέβομαι και την Ομοσπονδία. Σε αντίθεση με άλλους που δεν είναι πουθενά” δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του.

Εκείνη την ώρα τον διέκοψε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος λέγοντας: “Είμαι ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού”, για να πάρει την άμεση απάντηση: “Εσύ θα μιλάς μόνο όταν σου δίνω τον λόγο”. Οι τόνοι ανέβηκαν και άλλο μόλις η συζήτηση πήγε στο θέμα των εισιτηρίων και το ποιος θα τα δώσει. Τότε, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άστραψε και βρόντηξε.

“Αν δεν δώσετε τα εισιτήρια στον Παναθηναϊκό είμαι αποφασισμένος να μην κατεβάσω ούτε την ομάδα. Εγώ είμαι από τη Σπάρτη, φοράω παντελόνια και τηρώ τον λόγο μου, σε αντίθεση με άλλους που φοράνε φουστίτσες. Κάντε ότι θέλετε. Φορέστε ότι μπλουζάκια θέλετε. Φέρτε τον Γκόντα και τον Χριστοδούλου ή όποιον άλλο ξένο διαιτητή θέλετε να σφυρίξει. Εγώ δεν θα κάνω κολομπαλίκια ούτε θα με πιάσετε μ@λ@κ@ όπως πέρσι.

Δεν μου αρέσει αυτό με τα μπλουζάκια και τις διατησίες, τα 18-2 και τέτοιες μ….. Ήρθα εδώ να σας ενημερώσω ότι, αυτό που έγινε πέρυσι, δε θα επαναληφθεί. Ήρθαμε, κάναμε μία συμφωνία και δεν την τήρησαν. Θέλουν πόλεμο; Θα έχουν 50 φορές πόλεμο!

Πέρσι, που είπαμε να μην μπει κανένας χουλιγκάνος, ο Ολυμπιακός έδωσε όλα τα εισιτήρια στη Θύρα 7 και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο Τροκαντερό στον τελικό του βόλεϊ εγώ είχα βάλει παιδάκια και εσείς είχατε βάλει μέσα τους χουλιγκάνους και πήγαν να με λιντσάρουν. Τα εισιτήρια φέτος θα πάνε στα χέρια του Παναθηναϊκού. Γιατί είναι δικαιοδοσία ου Παναθηναϊκού και εγώ μ@λ@κ@ς δεν πιάνομαι” είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Εκείνη την ώρα ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είπε προς τον κ. Βασιλακόπουλο: “Παρακαλώ κύριε πρόεδρε συντονίστε τη συζήτηση δεν γίνεται να μιλάει μόνο ο κύριος Θανάσης”.

Η απάντηση του προέδρου της ΕΟΚ ήταν άμεση: “Δεν θα μου πεις εσύ πως θα συντονίσω τη συζήτηση”. Αμέσως μετά ο κ. Βασιλακόπουλος ρώτησε τον αστυνομικό διευθυντή κ. Τρίγκα αν πέρσι έγινε ταυτοποίηση προσώπων. Εκείνη την ώρα ο αστυνομικός διευθυντής απαίτησε να βγουν έξω οι δημοσιογράφοι.

Ο “πόλεμος, ωστόσο δεν τελείωσε εκεί αλλά συνεχίστηκε στην κλήρωση των διαιτητών της Α1 όπου έγιναν απίστευτα πράγματα.

«Στον Ολυμπιακό ο ένας διαιτητής δεν κάνει, ο άλλος τους φταίει. Να γίνεται πιο αυστηροί. Όποιος νομίζει πως με νταηλίκι μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, είναι γελασμένος. Εγώ έχω γ… την Ευρώπη έξι φορές», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο  αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας απάντησε σε έντονο ύφος: «Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να μιλάει για τη διαιτησία. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει». Οι δύο άνδρες σηκώθηκαν και φώναζαν σε απόσταση… αναπνοής, ανταλλάσσοντας βρισιές.

«Τι ήρθες εδώ, να μου κάνεις το παλικάρι;», είπε εκτοξεύοντας «γαλλικά» σε βάρος του κ. Σκινδήλια. «Εγώ φοράω παντελόνια, εσύ φοράς φουστάνια», είπε μεταξύ άλλων βαρύτερων εκφράσεων.

Τα μέλη της ΚΕΔ μπήκαν στη μέση και απέτρεψαν τα χειρότερα, ενώ στη συνέχεια η πλευρά του Ολυμπιακού αποχώρησε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε