Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πολίστες Ολυμπιακού: Ζούμε με δανεικά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξέδωσαν οι πολίστες του Ολυμπιακού που κάνουν λόγω για αδιαφορία των διοικούντων.

Πάντως, παρά το γεγονός πως είναι έξι μήνες απλήρωτοι γνωστοποίησαν πως θα αγωνιστούν κανονικά στους αγώνες που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη πως είμαστε έξι μήνες απλήρωτοι και οδεύουμε στον έβδομο μήνα συν τα πριμ της περσινής περιόδου. Από τα Χριστούγεννα δεχτήκαμε τη διαβεβαίωση της διοίκησης πως θα πληρωθούμε και κάναμε υπομονή για το καλό της ομάδας. Η υπομονή έχει εξαντληθεί, οι αθλητές ζουν καθημερινά με δανεικά και η διοίκηση δεν κατανοεί το μέγεθος του προβλήματος. Έχουμε δεχτεί την απαξίωση και την αδιαφορία απ’ τους διοικούντες κατ’ επανάληψη τους τελευταίους επτά μήνες. Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και τον κόσμο του ΟΣΦΠ, αποφασίσαμε πως θα δώσουμε το παρών στους αγώνες του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κατακτήσουμε τους δύο τίτλους, όπως κάνουμε πάντα. Γνωστοποιούμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, σεβόμενοι τους εαυτούς μας και την αξιοπρέπειά μας”.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι πολίστες Χατζηθεοδώρου, Γιώργος και Χρήστος Αφρουδάκης, Βλοντάκης, Σχίζας, Ντόσκας, Κομάντινα, Μυλωνάκης, Φλώρος, Φουντούλης, Δελακάς, Κόχειλας και Θεοδωρόπουλος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε