Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πολλά προβλήματα, πολλές αλλαγές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρίες αλλά και οι τελευταίες κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού αναγκάζουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα μήνα εκτός ο Σπυρόπουλος.

Συγκεκριμένα ο Καντέ είναι τιμωρημένος, οι Πετρόπουλος και Σπυρόπουλος τραυματίες ενώ ο Χριστοδουλόπουλος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και αναμένεται να είναι στην αποστολή αλλά όχι και στην ενδεκάδα. Επίσης, στον πάγκο θα μείνει ο Μαρίνος ο οποίος δεν ικανοποίησε με την απόδοση του στις Σέρρες αλλά και ο Κοτσώλης ώστε να επανέλθει ο Τζόρβας.
 
Στην άμυνα αναμένεται οι Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ να αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο, ενώ στα άκρα θα είναι οι Βύντρα, Ιωαννίδης. Στη μεσαία γραμμή ο ΖΙλμπέρτο Σίλβα με τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη. Μπροστά τους οι Λέτο, Γκοβού και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει υποστεί διάστρεμμα στον έσω σφυρό της αριστερής ποδοκνημικής και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα.


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε