Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολλές απουσίες για Παναθηναϊκό – Σφίξιμο ο Κατσουράνης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σημαντικές απουσίες θα έχει το “τριφύλλι” στο πρώτο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής σεζόν της Σούπερ Λίγκας στη Λιβαδειά. Θεραπεία έκαναν την Παρασκευή οι Μπουμσόνγκ και Κατσουράνης.

Πολλά τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς Κατσουράνης και Βιτόλο είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Μπουμσόνγκ είναι ανέτοιμος.

Παράλληλα, στην προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στην Παιανία ο Γάλλος αμυντικός υποβλήθηκε σε θεραπεία, όπως και ο Κατσουράνης, με τον Έλληνα μέσο να αισθάνεται ένα σφίξιμο στον δεξί προσαγωγό.

Στην Λιβαδειά δεν θα δώσει τελικά το “παρών” ο Κουίνσι, με τον Γκανέζο να φουλάρει πλέον για την ρεβάνς με την Μάλαγα την Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σο, Χουχούμης και Ιωαννίδης.

Έτσι, λοιπόν, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πάει στην Λιβαδειά με τους: Καρνέζη, Κοτσόλη, Καπίνο, Πίντο, Βελάσκε, Τριανταφυλλόπουλο, Βύντρα, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη, Λαγό, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Σισοκό, Μαυρία, Πετρόπουλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούση.

Σύνθημα αντεπίθεσης από Αλαφούζο: Η παράγκα πεθαίνει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε