Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Πολύ δύσκολα για Εσκουντέ…”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Πάρα πολύ δύσκολη θεωρεί ο ατζέντης του Ζουλιέν Εσκουντέ, Μπρούνο Σατίν, την υλοποίηση της μεταγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ο Μπρούνο Σατίν ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως είναι γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού. «Ξέρουμε για τον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον συνεργάτη και φίλο μου στην Ελλάδα, τον κ. Τοπίδη και με έχει ενημερώσει σχετικά. Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει πράξη μία τέτοια μεταγραφή», τόνισε ο Γάλλος ατζέντης.

Στην συνέχεια μας αποσαφήνισε ότι «για μένα είναι από πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να προχωρήσει μία τέτοια μεταγραφή. Δεν ξέρω εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέσει τόσα χρήματα. Ο Ζουλιέν δεν είναι τόσο ακριβός, όμως δεν και και φτηνός παίκτης».

Ο Σατίν ερωτηθείς για το τι προτάσεις υπάρχουν για τον Γάλλο άσο αλλά και το εάν έχει κάνει επαφές με τον Ολυμπιακό προτίμησε να κάνει… ντρίμπλα και μην αναφέρει κάτι πάνω σ’ αυτό. Ωστόσο διευκρίνισε πως «ο Ζουλιέν δεν πρόκειται να φύγει από την Σεβίλλη.

Έχει συμβόλαιο εκεί. Είναι πολύ χαρούμενος σε αυτήν την ομάδα. Είναι πολύ ευτυχισμένος διότι ζει σε μία πολύ ωραία πόλη και αγωνίζεται σε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Δεν έχει πρόθεση να την αφήσει και να πάει αλλού».

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε