Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πολύ κοντά σε Σισόκο ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά σε Σισόκο ο Παναθηναϊκός

Δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας αναφέρει ότι το “τριφύλλι” έκανε κρούση στην Βόλφσμπουργκ, για την απόκτηση του Ιμπραήμ Σισόκο με τη μορφή δανεισμού. Κοντά στο κλείσιμο η συμφωνία των δύο συλλόγων

“Φευγάτος” ο Κατσουράνης – Προς παραμονή ο Καραγκούνης

Πήρε την έγκριση η “Παναθηναϊκή Συμμαχία”

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Wolfsburger Allgemeinen Zeitung”, το οποίο επιβεβαιώνεται από τους “πράσινους” οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.

Ο Σισόκο (αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός) ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοΐμπρα (Πορτογλία), από την οποία μετακόμισε στη Γερμανία, έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ. Την περσινή σεζόν είχε μόλις δυο συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη Βόλφσμπουργκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον γνωρίζει καλά από την Πορτογαλία και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εισηγηθεί την απόκτησή του και πέρυσι.

Ο Σισόκο στη Γερμανία δεν κατάφερε να καθιερωθεί, καθώς είχε μόλις δύο εμφανίσεις στην Bundesliga, ενώ ο Φέλιξ Μάγκατ δεν δείχνει να τον υπολογίζει για την ερχόμενη σεζόν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε