Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολύ ξύλο και πολύ κρύο… -7

Μεγάλη είναι η απογοήτευση στον Ολυμπιακό μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα
Μεγάλη είναι η απογοήτευση στον Ολυμπιακό μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στην Καβάλα και 7 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Σοβαρά επεισόδια πριν τον αγώνα μέσα και έξω από το γήπεδο αλλά και στο ημίχρονο. Δείτε το βίντεο.

Ζίκο: Ρωτήστε τον πρόεδρο αν θα φύγω

Οι ερυθρόλευκοι σε ακόμα ένα ματς παρουσιάστηκαν κακοί και απείλησαν μόνο μία φορά την εστία του Κάλατς, στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ντουγκλάο να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή μετά το σουτ του Ντάρμπισιρ.

 
Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν την Καβάλα χωρίς όμως να καταφέρουν πολλά πράγματα.
 
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο τίτλος απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από τον Πειραιά αφού πλέον ο Παναθηναϊκός προπορεύεται με 7 βαθμούς διαφορά. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη, ενώ η Καβάλα παρέμεινε αήττητη με τους “μεγάλους”.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Αυτά για τα αγωνιστικά γιατί στο περιθώρια του αγώνα συνέβησαν θλιβερά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα. Δύο ώρες πριν τον αγώνα οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ στο κέντρο της πόλης με την ένταση να κρατάει για 15 περίπου λεπτά.
 
Τα έκτροπα συνεχίστηκαν και στο “Ανθή Καραγιάννη” με συμπλοκές οπαδών να μετατρέπουν σε ρινγκ τον αγωνιστικό χώρο. Οι συμπλοκές αυτές σταμάτησαν μετά από 20 λεπτά όταν και παρενέβη η αστυνομία. Τέλος, στο ημίχρονο της αναμέτρησης είχαμε νέα είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και μικρής, αυτή τη φορά, έκτασης επεισόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΒΑΛΑ: Κάλατς, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Φερέιρα, Μουρ, Σιόντης, Ντικρόκ, Ονουάτσι (76′ Ρινκόν), Μεντί (78΄ Σμολάρεκ), Ορούμα, Σόσιν (84΄ Ιωάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο (81΄ Στολτίδης), Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Λέονάρντο, Όσκαρ(61′ Ντιόγο), Νταρμπισάιρ (61′ Λούα Λούα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε