Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πολύτιμο “τρίποντο” για ΠΑΣ – Χωρίς νίκη η Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι Γιαννιώτες πήραν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας -δύσκολα- εντός έδρας της Κέρκυρας με 2-1. Τους οκτώ βαθμούς έφτασαν οι Γιαννιώτες, ενώ με ένα παρέμειναν οι Φαίακες.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, χωρίς να αφήσουν περιθώριο στην Κέρκυρα να φανεί απειλητικά. Η υπεροχή αυτή… καρποφόρησε μόλις στο 8′, με το τέρμα του Μπεσέρα, ενώ στο 13′ ο Μπακαγιόκο έχασε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του “Αίαντα”.
 
Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, αφού ο ΠΑΣ έδωσε χώρο στην Κέρκυρα προσπαθώντας να την… τελειώσει με μία αντεπίθεση. Η εξέλιξη αυτή όμως στοίχισε στους γηπεδούχους. Αν και αρχικά οι Φαίακες έδειξαν ανίκανοι να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία, παρόλα αυτά έφεραν στο 44′ το ματς στα ίσα, με τον Λαμπρόπουλο, ενώ είχαν και δοκάρι πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.
 
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Γιαννιώτες εμφανίστηκαν ελαφρώς πιο επιθετικοί, αλλά δεν έβρισκαν τρόπους να φανούν απειλητικοί στην εστία του Γκαλίνοβιτς.
 
Αμφίρροπο το δεύτερο ημίχρονο, αφού οι άμυνες των δυο ομάδων δεν έδειξαν σταθερότητα. Ο ΠΑΣ κατάφερε στο 68 να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τζημόπουλο, αλλά ο Ντεμόλ γύρισε και πάλι την ομάδα του… πίσω και έτσι η Κέρκυρα πίεσε ξανά. Ο Μετίν είχε στο 77′ δοκάρι, ο Γκαλίνοβιτς χρειάστηκε να δείξει για άλλο ένα αγώνα τις ικανότητες του και έτσι οι Γιαννιώτες πήραν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα( Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι (46΄ Βίλα), Γεωργίου, Μπεσέρα (62΄ Κουέβας), Μπακαγιόκο (72΄ Κεϊτά)

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (61΄ Κοντοδήμος), Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Λόβιν (70΄Μετίν), Οσμάν, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Γιάντσης (59΄ Ιωάννου) Μαζνόφ
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε