Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόνεσαν τα… μάτια μας – Επέστρεψε στις νίκες η Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα κάκιστο ματς, που θα μπορούσε κάλλιστα να προτείνεται σε ανθρώπους που υποφέρουν από αϋπνία, οι Ακρίτες επικράτησαν 1-0 του Πανθρακικού και πήραν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, μετά από δύο ολόκληρους μήνες.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 Το τέρμα του Μπέντζαμιν  Ονουάτσι έδωσε τη νίκη στην Ξάνθη επί του Λεβαδειακού μετά από ένα τραγικό παιχνίδι χωρίς φάσεις και χωρίς ρυθμό. Με το 1-0 οι Ακρίτες πήραν το πρώτο τρίποντο με τον Νίκο Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία.

Από την άλλη πλευρά, οι Βοιωτοί ήθελαν να φύγουν με το “τρίποντο”, δημιούργησαν ευκαιρίες, μετά το 1-0 προσπάθησαν και έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως στάθηκαν άτυχοι και παραμένουν με έξι βαθμούς μετά από 9 αγωνιστικές.

Ελάχιστες φάσεις και κακός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο. Ένα σουτ του Φλίσκα στο 25′ και άλλο ένα του Ζησόπουλου στο 37′ ήταν όλα όσα προσέφεραν οι δύο ομάδες που πήγαν στα αποδυτήρια φυσικά με 0-0.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη έως και το 73′ όταν ο Ονουάτσι με σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Κυριακή που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και άνοιξε το σκορ. Σχεδόν με τη σέντρα ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι σε σουτ του Μεντί. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά η Ξάνθη κράτησε το αποτέλεσμα.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κωστένογλου): Λόντιγκιν, Μπαξεβανίδης, Γούτας (19’Κομεσίδης), Βάλλας, Καζούμπα, Μαρσελίνιο, Μαρίν (63’Μάνταλός), Μαρκόφσκι, Φλίσκας (46’Ονουάτσι), Βασιλακάκης, Ντάνι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα (40’Ροτζέριο), Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μαχαίρας (65’Μίλιεβιτς), Κόρμπος (78’Πινέρο), Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε