Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πόνταρε στο Ολυμπιακός – Άρσεναλ ο Γουίλκσαϊρ (;)

Με ποστ του στο twitter ο παίκτης της Άρσεναλ αποκάλυψε ότι πόνταρε δέκα λίρες στη νίκη της Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά στην συνέχεια έγραψε πως έκανε πλάκα.
Ο Τζακ Γουίλκσαϊρ είναι εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού και έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter -πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό- ότι ελπίζει να σκοράρει πρώτος ο Φριμπόνγκ γιατί πόνταρε πάνω του δέκα λίρες με συντελεστή 150! 
 
Στο παιχνίδι μπήκαν και οι συμπαίκτες του με τον Στσέζνι να του λέει ότι έχει ήδη χάσει το στοίχημα, αφού δεν πρόκειται να σκοράρει, ενώ ο Φριμπόνγκ του είπε ότι καλύτερα να στοιχηματίσει στα τάκλιν του και όχι στο γκολ του!

Το θέμα πήρε άμεσα διαστάσεις με εκπρόσωπο της ΟΥΕΦΑ να τονίζει: “Πρέπει όλοι οι αθλητές να απέχουν από καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του ματς. Αυτό αφορά και το ενδιαφέρον για οποιοδήποτε στοίχημα”.

Ο Γουίλσιρ αμέσως έσβησε όλα τα σχόλια από το twitter του γράφοντας ότι όλα ήταν ένα αστείο και ποτέ δεν στοιχημάτισε στα αλήθεια.

 
Δεν στοιχημάτισα στο παιχνίδι. Γνωρίζω ότι απαγορεύεται για εμάς τους ποδοσφαιριστές κι έκανα πλάκα”, ήταν το τελευταίο του ποστ. Ακόμη κι έτσι πάντως ο αγγλικός Τύπος θεωρεί ότι η ΟΥΕΦΑ θα ερευνήσει περεταίρω την υπόθεση μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν αστείο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε